Εγκώμια Λένον για Σαμαρά

20:21 24/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Έλληνας διεθνής πέτυχε δύο γκολ 2 γκολ στο ματς της Σέλτικ με την Κιλμάρνοκ και ο τεχνικός της ομάδας, Νιλ Λένον, τόνισε: «Ο Σαμαράς παίζει σταθερά καλά το τελευταίο διάστημα. Χάρηκα που σκόραρε με κεφαλιά. Περίμενα να το κάνει αυτό καιρό τώρα ενώ και το δεύτερο γκολ του ήταν σπουδαίο. Βέβαια έκανε πολύ καλή ενέργεια πριν και ο Γκάρι

Χούπερ».

Στη συνέχεια ο Λένον αναφέρθηκε στο Σκοτσέζικο classico, υπογραμμίζοντας: «Μετράμε ένα σερί οκτώ νικών και θέλουμε να το πάμε στα εννέα. Στις 28 του μήνα παίζουμε με την Ρέιντζερς και εάν κερδίσουμε, θα ανέβουμε στην κορυφή. Εάν χάσουμε η ψαλίδα θα πάει ξανά στους τέσσερις βαθμούς, οπότε το ντέρμπι θα κρίνει πολλά».

Τέλος, ο Βορειο Ιρλανδός τεχνικός ευχήθηκε καλές γιορτές στους παίκτες του αλλά με... σύνεση στις απολαύσεις: «Ξέρω πως δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν τα Χριστούγεννα όπως θα ήθελαν αφού μας περιμένει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι αλλά έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Τους είπα να ευχαριστηθούν την ημέρα των Χριστουγέννων με τις οικογένειες τους, να ξεκουραστούν αλλά να προσέχουν ώστε να είναι πλήρως συγκεντρωμένοι για το ντέρμπι της Τετάρτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα