Έβρεξε γκολ στο «Ένιο Ταρντίνι»

16:09 14/9/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΜΑ-ΜΙΛΑΝ: 4-5
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Απίστευτη ματσάρα στο «Ένιο Ταρντίνι» με τη Μίλαν να κερδίζει την Πάρμα με το εντυπωσιακά 5-4.

Το ματς είχε πολύ γρήγορο ρυθμό από το 1ο λεπτό και στο 25' ο Χόντα έδωσε για τον Μποναβεντούρα που ε διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο στο 27' ο Κασάνο μετά από ασίστ του Γιορκέρα, έκανε το 1-1. Η Μίλαν ανέβασε στροφές από εκεί και πέρα και στο 348' ο Χόντα έκανε το 2-1 ενώ στο 45' ο Μενέζ με πέναλτι έκανε το 3-1.

Η Πάρμα μπήκε καλύτερα

στην επανάληψη και μείωσε σε 3-2 στο 52ο λεπτό με προβολή του Φελίπε, ενώ στο 59' η Μίλαν έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπονέρα. Παρόλα αυτά, στο 69' μετά από λάθος του Κασάνο, ο Ντε Γιονγκ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2. Η Πάρμα μείωσε με τον Λουκαρέλι σε 4-3 στο 74ο λεπτό μετά από κόρνερ, ενώ στο 76' η Μίλαν είχε δοκάρι με τον Μενέζ. Στο 78ο λεπτό και η Πάρμα έχασε με κόκκινη τον Φελίπε και στο 80' ο Μενέζ πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με τρομερό τακουνάκι. Το τελικό 5-4 έκανε με αυτογκόλ το Ντε Σίλιο στο 89ο λεπτό.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Φελίπε, Ντε Τσέλιε, Λουκαρέλι, Ριστόφσκι, Γιορκέρα (73' Κόντα), Άκουα, Λόντι, Κασάνο, Μπελφοντίλ (81' Μπαλαουί), Γκεζάλ (65' Παλαντίνο)

ΜΙΛΑΝ: Λόπεθ, Αμπάτε, Άλεξ (62' Σαπάτα), Μπονέρα, Ντε Σίλιο, Μουντάρι, Ντε Γιονγκ, Πόλι, Μενέζ (86' Νιάνγκ), Χόντα (62' Ραμί), Μποναβεντούρα.

ΛΑΤΣΙΟ-ΤΣΕΖΕΝΑ: 3-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Εύκολη νίκη με 3-0 πανηγύρισε η Λάτσιο κόντρα στην Τσεζένα.

Στο 8ο μόλις λεπτό, το σουτ του Καντρέβα, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 19' η Λάτσιο άνοιξε το σκορ. Ο Μπρααφχάιντ έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Καντρέβα με πανέμορφο μονοκόμματο σουτ στο 2ο δοκάρι, έκανε το 1-0.

Η Λάτσιο δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα και στο 56ο λεπτό, ο Καντρέβα έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Παρόλο με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Στέφανο Μάουρι στις καθυστερήσεις.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Ντε Φρι, Μπρααφχάιντ, Τζεντιλέτι, Μπάστα, Μπίλια, Λούλιτς (70' Μάουρι), Παρόλο, Καντρέβα, Τζόρτζεβιτς (60' Κλόζε), Κεϊτά (87' Άντερσον).

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Βόλτα, Καπέλι, Λουκίνι, Ρεντζέτι (65' Γκιόργκι), Κασκιόνε, Κόπολα, Ντε Φέουδις (46' Ματσότα), Μπριέντζα, Μαριλούνγκο, Ροντρίγκες (46' Ντζούριτς).

ΙΝΤΕΡ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 7-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Τεράστια εμφάνιση για την Ίντερ που διέσυρε με 7-0 τη Σασουόλο.

Η Ίντερ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Κόβασιτς έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ, η μπάλα μετά από κόντρες κατέληξε στον Ικάρντι που από κοντά και με διπλή προσπάθεια, έκανε το 1-0. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 21ο λεπτό ο Κόβασιτς μπήκε παλικαρίσια στην περιοχή και με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0, ενώ στο 30' ο Ικάρντι με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0. Οι «νερατζούρι» δεν πάτησαν φρένο και στο 43ο λεπτό, ο Ντοντό μπήκε από αριστερά, έκανε το σουτ, ο Κονσίλι απέκρουσε αλλά ο Οσβάλντο με δεύτερη προσπάθεια έκανε τα 4-0.

Η Ίντερ πίεσε και στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό ο Κόβασιτς βρήκε όμορφα τον Ικάρντι, που με διαγώνιο σουτ έκανε το 5-0 κι έγινε ο πρώτος παίκτης της Ίντερ από τον Μάιο του 2012 που πετυχαίνει χατ τρικ. Τελευταίος ήταν ο Ντιέγκο Μιλίτο σε ένα ντέρμπι με τη Μίλαν. Η Σασουόλο έχασε τον Μπεράρντι με κόκκινη στο 60ο λεπτό και στο 72' ο Οσβάλντο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Γκουαρίν στο 75ο λεπτό.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Αντρεόλι, Ρανόκια, Ζουάν, Κόβασιτς (65' Γκουαρίν), Μεδέλ, Ερνάνες, Ναγκατόμο (62' Μπαγιέ), Ντοντό (76' Παλάσιο), Οσβάλντο, Ικάρντι

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τερανόβα, Αριάουντο, Πελούζο, Γκατσόλα (18' Βρσάλικο), Μπιοντίνι, Μαγκνανέλι, Μισιρόλι (46' Ταϊντέρ), Σανσόνε, Ζάζα (65' Παβολέτι), Μπεράρντι

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΤΖΕΝΟΑ: 0-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Στο 0-0 κόλλησαν Φιορεντίνα και Τζένοα σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Περίν σταμάτησε το σουτ του Βαλέρο, ενώ στο 10' η εκτέλεση φάουλ του Κουαδράδο, έφυγε λίγο άουτ και στο 15' ο Γκόμες δεν μπόρεσε από ιδανική θέση να σκοράρει. Τρία λεπτά μετά, ο Μπουρδίσο έκοψε σωτήρια τον Κουαδράδο, ενώ στο 26' ο Περίν απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μπαμπακάρ και στην επαναφορά ο Βαλέρο κατάφερε να αστοχήσει προ κενής εστίας. Στο 29ο λεπτό το σουτ του Κούτσκα δεν βρήκε στόχο για λίγο, ενώ στο 44' το σουτ του Περότι, έφυγε λίγο άουτ.

Το ματς στην επανάληψη ήταν πολύ κακό και στο 74ο λεπτό, η Τζένοα έχασε τον Ρονκάλια με κόκκινη, με αποτέλεσμα να γυρίσει πολύ πίσω και να κρατήσει τα μηδέν.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς, Σάβιτς (82' Πασκουάλ), Ροντρίγκες, Αλόνσο, Ακουίλάνι, Πισάρο, Βαλέρο, Γκόμες (56' Μπερναρντέσκι), Μπαμπακάρ (70' Ίλισιτς), Κουαδράδο.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μπουρδίσο, Ντε Μάιο, Ρονκάλια, Στουράρο, Μπερτολάτσι (46' Ρινκόν), Αντονέλι, Εντένιλσον, Κούτσκα, Περότι (84' Ρόζι), Πινίγια (65' Μάτρι).

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-2
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Μεγάλο διπλό με 2-1 πανηγύρισε η Αταλάντα μέσα στην έδρα της Κάλιαρι.

Η Αταλάντα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Ντραμέ έκανε όμορφη κούρσα από αριστερά και γύρισμα και ο Εστιγκαρίμπια σχεδόν εξ επαφής άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενουμένους. Στο 13ο λεπτό η Κάλιαρι πέτυχε γκολ με τον Φαρίας, τα οποίο όμως ακυρώθηκε, ενώ στο 21' η κεφαλιά του Ντ'Αλεσάντρο, σταμάτησε στο δοκάρι της Κάλιαρι.

Η Κάλιαρι πίεσε στην επανάληψη αλλά στο 67' ο Μποάκι με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 κι έβαλε στέρεες βάσεις για τη νίκη της Αταλάντα. Το μόνο που κατάφερε η Κάλιαρι ήταν να μειώσει στο 85ο λεπτό με το πέναλτι του Κόσου.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κολόμπι, Πιζάνο, Τσεπιτέλι, Ροσετίνι, Αβελάρ, Κρισέτιγκ (61' Ντεσένα), Κόντι, Έκνταλ (53' Ζοάο Πέδρο), Φαρίας (61' Ιμπαρμπό), Σάου, Κόσου.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τζαπακόστα, Μπιάβα (68' Τσερούμπιν), Μπεναλουάν, Ντραμέ, Τσικαρίνι, Ντ'Αλεσάντρο (49' Ραϊμόντι), Καρμόνα, Εστιγκαριμπια, Μποάκι (75' Μπαζέλι), Ντένις.

ΝΑΠΟΛΙ-ΚΙΕΒΟ: 0-1
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Κηδεία έκανε στη Νάπολι η Κιέβο, καθώς την κέρδισε με 1-0 μέσα στο «Σαν Πάολο»

Στο 6ο μόλις λεπτό, ο Σέζαρ πρόλαβε κι έκοψε σωτήρια τον Ιγκουαΐν, ενώ στο 13' ο Αργεντινός στράικερ της Νάπολι έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μπάρντι, του είπε όχι. Στο 16' ο κίπερ της Κιέβο απέκρουσε το δυνατό σουτ του Χάμσικ, ενώ στο 18' το μακρινό σουτ του Ινσίνιε, πέρασε λίγο άουτ και στο 31' το σουτ του Μάξι Λόπες, τράνταξε το δοκάρι της Νάπολι. Στο 35ο λεπτό, ο Μπάρντι, είπε όχι σε σουτ του Ινσίνιε ενώ στο 42' ο Χάμσικ αστόχησε από καλή θέση.

Η Νάπολι μπήκε νωθρά στην επανάληψη και το πλήρωσε στο 49ο λεπτό. Η άμυνα των «παρτενοπέι» κοιμήθηκε, ο Λόπες μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Η Νάπολι πίεσε ασφυκτικά από εκεί και πέρα κι έχανε τις ευκαιρίες τη μία μετά την άλλη, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Ζουνίγκα, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Μάτζιο, Ινλέρ, Ζορζίνιο (72' Ντε Γκουζμάν), Καγιεχόν (78' Σαπάτα), Χάμσικ, Ινσίνιε (58' Μέρτενς), Ιγκουαΐν.

ΚΙΕΒΟ: Μπάρντι, Φρέι, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Μπιράγκι, Χετεμάι, Ραντοβάνοβιτς, Ίζκο (82' Γκαμπερίνι), Μπίρσα (69' Μπότα), Λαζάρεβιτς (73' Κόφι), Λόπες.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΤΟΡΙΝΟ: 2-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Καμπιονάτο πανηγύρισε η Σαμπντόρια η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Τορίνο στη Γένοβα.

Ύστερα από την ισοπαλία της στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Σαμπντόρια κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 της Τορίνο για τη 2η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Οι «μπλουτσερκιάτι» άνοιξαν το σκορ στο 34' με τέρμα του Γκαμπιαντίνι, για να «καθαρίσουν» τη νίκη στο 79' με τέρμα του Οκάκα. Στη συνέχεια, δεν υπήρξε κάτι σημαντικό με τις δύο ομάδες απλά να περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Βιβιάνο, Ντε Σιλβέστρι, Γκασταλντέλο (83' Ρομανιόλι), Σιλβέστρε, Σοριάνο, Κατσιατόρε, Παλόμπο, Ομπιάνγκ (76' Κρστίσιτς), Γκαμπιαντίνι, Οκάκα (82' Μπεργκέσιο), Έντερ.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μπόβο, Γκλικ, Μορέτι, Μακσίμοβιτς, Νοτσερίνο, Βίβες, Ελ Καντούρι, Μολινάρο (58' Νταρμιάν), Κουαλιαρέλα (77' Μαρτίνεζ), Λαρόντο (61' Αμάουρι).

Keywords
Τυχαία Θέματα