Σάβιτς: Πέφτουν από το μπαλκόνι οι παίκτες για Τζόρτζεβιτς

15:21 14/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Σερβίας θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, κόντρα στις ΗΠΑ, και ο Ζόραν Σάβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το συγκρότημα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.
Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα Razon, ο παλαίμαχος σέντερ της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας απέδωσε στον Ντέγιαν Μποντιρόγκα την επιλογή του Τζόρτζεβιτς για τον πάγκο της Εθνικής και τόνισε: "Είναι η μεγάλη επιτυχία του Ντέγιαν. Ο Σάσα έμαθε από τους καλύτερους και έχει καταφέρει αυτό που θέλει

ένας προπονητής. Οι παίκτες του μπορεί να πέσουν για αυτόν από το μπαλκόνι αν τους το ζητήσει".
Για την παρουσία της Σερβίας στο Μουντομπάσκετ, ο Σάβιτς δήλωσε: "Η Σερβία έχει παίξει εκπληκτικά κάτι που κανείς δεν περίμενε καθώς στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ ήταν απογοητευτική. Δεν υπάρχουν δώδεκα σταρ στο ρόστερ αλλά είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και έχει εξαιρετικό κλίμα".
Ο Σάβιτς μίλησε και για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της Σερβίας, τον Μίλος Τεόντοσιτς: "Είναι αστέρι και το κυριότερο, το αισθάνεται. Οι προπονητές συνήθως θέλουν παίκτες που έχουν άλμα ένα μέτρο και τρέχουν τα 100 μέτρα σε 8 δευτερόλεπτα. Ο Τεόντοσιτς όμως έχει μυαλό και είναι ηγέτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα