Εύκολα η Πορτογαλία, κόλλησε η Ρωσία

22:02 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2014- 6ος ΟΜΙΛΟΣ- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ- ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: 0-3
Γήπεδο: Estádio EFAPEL

Πλάκα έκανε στο Λουξεμβούργο η Πορτογαλία, που το κέρδισε σε ένα αδιάφορο ματς με 3-0 και θα παίξει στα μπαράζ.

Στο 5ο λεπτό το απ' ευθείας φάουλ του Ζοάο Μουτίνιο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 9' και στο 10' ο Ζουμπέρ είπε όχι σε προσπάθειες των Πόστιγκα και

Μουτίνιο. Η Πορτογαλία ήταν απόλυτη κυρίαρχος και στο 12ο λεπτό η κεφαλιά του Κοεντράο εξ επαφής σταμάτησε στο δοκάρι του Λουξεμβούργου, ενώ στο 24' ο Ζουμπέρ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Νάνι. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 29ο λεπτό για το Λουξεμβούργο, καθώς ο Γιόακιμ είδε επ' ευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Αντρέ Αλμέιδα κι ένα λεπτό μετά, ο Μουτίνιο έβγαλε όμορφα για τον βαρέλα που απέφυγε και τον κίπερ της αντίπαλης ομάδας και με πλασέ έκανε το 1-0 για την Πορτογαλία. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 36' έκρυψαν την μπάλα, με τον Μουτίνιο να πατάει υπέροχα με τακουνάκι τον Νάνι που με σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 2-0. Στο 4ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κοεντράο ως οφσάιντ, ενώ στο 45+2 ο Πατρίσιο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το φάουλ του Μπένζι.

Στο 50ο λεπτό ο Νάνι δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα σε κενή εστία, ενώ στο 53' ο Πόστιγκα αστόχησε από καλή θέση. Η Πορτογαλία δημιούργησε πολλές φάσεις στη συνέχεια και στο 78ο λεπτό ο Πόστιγκα με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0. Στο 85ο λεπτό ο Αλμέιδα έχασε το άχαστο προ κενής εστίας, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Ρ.Κόστα (59' Σερένο), Κοεντράο (75' Αντούνες), Νέτο, Νάνι, Βελόσο (58' Ούγκο Αλμέιδα), Μουτίνιο, Αλμέιδα, Ζόσουε, Πόστιγκα, Βαρέλα.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ζουμπέρ, Μουτς, Φίλιπς, Γκέρσον, Παγιάλ (61' Πέτερς), Λατέρζα (77' Λουίζι), Γιάνσχ, Μπένζι, Γιανς, Ντα Μότα (82' Μαρτίνο), Γιόακιμ.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ- ΡΩΣΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Μπακέλ Αρένα

Η Ρωσία είχε κλειδώσει εδώ και καιρό την πρόκριση κι έτσι το 1-1 με το Αζερμπαϊτζάν δεν την ενόχλησε ιδιαίτερα.

Η Ρωσία παρότι αδιάφορη βαθμολογικά δεν εμφανίστηκε αδιάφορη αγωνιστικά και στο 16ο λεπτό ο Φαϊζούλιν έβγαλε όμορφα στον Σιρόκοφ, που νίκησε εύκολα τον Αγκάγεφ σε τετ α τετ κι έκανε το 1-0.

Στο 55ο λεπτό ο Αγκάγεφ είπε όχι σε σουτ του Κερζάκοφ, εμώ στο 68' ακυρώθηκε γκολ του Αζερμπαϊτζάν ως οφσάιντ. Στο 73ο λεπτό το Αζερμπαϊτζάν έχασε τον Μεντβέντεφ με κόκκινη κάρτα αλλά στο 90' ο Γιαβάντοφ έκανε το τελικό 1-1.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Αγκάγεφ, Λεβίν, Σουκούροφ, Αλαχβερντίγεφ, Σαντίγκοφ, Μεντβέντεφ, Αμπίσοφ, Αμπντουλάγεφ (79' Αμιρντουλίγεφ), Ισμαΐλοφ (46' Καράγεφ), Νταντάσοφ (83' Γιαβάντοφ), Αλίγεφ.

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεφ, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι, Κοζλόφ, Γκλουσάκοφ, Σιρόκοφ, Σαμέντοφ (82' Μαμάεφ), Φαϊζούλιν (46' Σατόφ), Κομπάροφ, Κοκόριν, Κερζάκοφ.

ΙΣΡΑΗΛ- ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ραμάτ Γκαν

Στο 1-1 έμειναν Ισραήλ και Βόρειος Ιρλανδία σε ένα αδιάφορο ματς.

Το ματς ήταν πάρα πολύ κακό στο πρώτο 40λεπτο, με το Ισραήλ να ανεβάζει στροφές από εκεί και πέρα, να έχει μια καλή φάση με τον Μπεν Μπασάτ στο 41' και να ανοίγει τελικά το σκορ δύο λεπτά μετά με το κεφαλιά του ίδιου παίκτη μετά από ασίστ του Μεσουμάρ.

Στην επανάληψη η Βόρειος Ιρλανδία ανέβασε στροφές και μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 72ο λεπτό με γκολ του Ντέιβις.

ΙΣΡΑΗΛ: Αουάτ, Μπεν Χαΐμ (46' Κέιναν), Μεσουμάρ, Τιμπί, Νταβιντζάντα, Νάτχο, Ζάχαβι (71' Μπεν Χαΐμ), Ρεφαέλοφ (79' Σέχτερ), Γέινι, Μέλικσον, Μπεν Μπασάτ.

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κάρολ, Μπερντ, ΜακΆρντλ, Κάτσκαρτ, Χόντσον, Λάφερτι (78' Φέργκιουσον), Ντέιβις, Κλινγκάν, Έβανς (24' Μπραντ), Πάτερσον, ΜακΓκίν (65' Γουόρντ).

Keywords
Τυχαία Θέματα