Το θαύμα δεν έγινε

21:55 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2014- 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 10η αγωνιστική

ΕΛΛΑΔΑ-ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λ.Κόβαρικ (Τσεχία)

Η Ελλάδα έκανε το χρέος της απέναντι στο Λιχτενστάιν

επικρατώντας με 2-0 αλλά το δώρο που περιμέναμε από τη Λιθουανία δεν ήρθε ποτέ και έτσι θα παίξουμε την πρόκριση σε αγώνες μπαράζ. Η Εθνική μας πραγματοποίησε μια ακόμα εμφάνιση που δεν έπεισε και έδειξε ότι (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) ακόμα και απέναντι σε αντιπάλους χωρίς καμία ποιότητας δεν μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στο ματς. Απείλησε στο 5' με τον Μήτρογλου και δύο λεπτά μετά ήρθε το γκολ. Μετά από εντυπωσιακό τακουνάκι του Σαμαρά ο Χολέμπας έκανε τη χαμηλή σέντρα και ο Σαλπιγγίδης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 11' ο Κονέ από πλάγια επιχείρησε ένα φιλόδοξο σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Από εκεί και πέρα η Εθνική έριξε το ρυθμό με το Λιχτενστάιν να βγαίνει μπροστά και στο 20' να απειλεί με σουτ του Βίζερ το οποίο έδιωξε ο Καρνέζης. Στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής δεν είδε το χέρι του Σιόνβα και δεν έδωσε το πέναλτι. Στο 33' η Εθνική είχε καλή ευκαιρία όταν ο Χολέμπας γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι με τον Μήτρογλου να βρίσκει αέρα. Δέκα λεπτά μετά ο Σαλπιγγίδης απέφυγε ωραία έναν αμυντικό και σούταρε μόλις άουτ.

Πολύ κακή η ομάδα μας στο δεύτερο μέρος με τη πρώτη φάση να έρχεται στο 76' όταν ο Μήτρογλου βγήκε απέναντι στον Γέλε αλλά το κοντρόλ του ήταν κακό. Πέντε λεπτά μετά ο Γιώργος Καραγκούνης εκτέλεσε εκπληκτικά φάουλ στέλνοντας την μπάλα να βρει στο δοκάρι, στην πλάτη του Γέλε και να καταλήξει στα δίχτυα. Στο 90' ο Σαλπιγγίδης σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΕΛΛΑΔΑ (Φ.Σάντος): Καρνέζης, Βύντρα, Κατσουράνης, Σιόβας, Χολέμπας, Τζιόλης (46'Σάμαρης), Καραγκούνης, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς (69'Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου (86'Αθανασιάδης).

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (Ρενέ Πάουριτς): Γέλε, Ντέιβιντ Χάσλερ, Μπούργκμαγιερ, Κάουφμαν, Έρι, Ματίας Κρίστεν (82'Έρνε), Στόκλασα, Αντρέας Κρίστεν, Νίκολας Χάσλερ (91'Γιλντίζ), Ποβλερίνο, Βίιζερ

Keywords
Τυχαία Θέματα