Πάρτι της Γιούβε στο «Σαν Σίρο» (VIDEO)

16:06 2/3/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΑΤΣΙΟ: 0-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Την ευκαιρία να πλησιάσει τη Νάπολι έχασε η Φιορεντίνα, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Λάτσιο.

Μόλις στο 5ο λεπτό μετά από κόρνερ και αδυναμία της άμυνας της Φιορεντίνα να απομακρύνει, ο Τσάνα με τρομερό ψαλιδάκι έβαλε τη Λάτσιο μπροστά στο σκορ. Στο 41ο λεπτό το σουτ του Γκονσάλο πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 43' το σουτ του Καντρέβα σταμάτησε στο δοκάρι της Φιορεντίνα.

Στο 72ο λεπτό το σουτ του Τόμοβιτς

πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 75' ο Νέτο είπε όχι σε σουτ του Ονάζι. Στο 81' και στο 83' ο Μαρκέτι είπε όχισε προσπάθειες των Άντερσον και Ακουϊλάνι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Πασκουάλ, Ακουϊλάνι, Αμπροζίνι (57' Άντερσον), Φερνάντες, Κουαδράδο, Χοακίν (57' Γκόμες), Μάτρι (73' Βόλσκι).

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό (64' Νοβαρέτι), Σιανί, Τσάνα, Ράντου, Λεντέσμα (46' Ονάζι), Γκονζάλες, Μπίλια, Καντρέβα, Λούλιτς, Περέα (89' Κεϊτά).

ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Η Γιουβέντους απέδειξε την ανωτερότητά της κόντρα στη Μίλαν, κέρδισε με 2-0 και συνεχίζει ακάθεκτη προς τον τίτλο.

Στο 5ο μόλις λεπτό το μακρινό σουτ του Τααράμπτ δεν ανησύχησε τον Μπουφόν, ενώ στο 15' ο Αμπιάτι είπε όχι σε σουτ του Τέβες, τρία λεπτά αργότερα ο Αμπιάτι απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Λιχτστάινερ και στο 25' ο Μπονούτσι έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Κακά. Στο 42' το σουτ του Πόλι πέρασε λίγο άουτ και τελικά στο 44' η Γιουβέντους πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ραμί δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα μετά από γέμισμα, οι Λιχτστάινερ και Τέβες έκρυψαν την μπάλα και ο Γιορέντε με πλασέ εξ επαφής έκανε το 1-0.

Στο 49' ο Μπουφόν είπε όχι σε κεφαλιά του Πατσίνι κι ένα λεπτό μετά η κεφαλιά του Πόλι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 59' ο Ραμί έκοψε σωτήρια τον Τέβες. Τελικά στο 67ο λεπτό ο Κάρλος Τέβες με κεραυνό έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0. Στο 80' ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Εμάνουελσον και στο 86' ο Πογκμπά είχε δοκάρι. Δοκάρι είχε και ο Ρομπίνιο στις καθυστερήσεις,

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Ραμί, Εμάνουελσον, Μπονέρα, Μοντολίβο (69' Χόντα), Τααράμπτ (74' Ρομπίνιο), Ντε Γιονγκ, Πόλι (52' Σαπονάρα), Κακά, Πατσίνι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Κάσερες, Μπονούτσι, Πίρλο, Πογκμπά, Λιχτστάινερ (82' Παντοΐν), Μαρκίζιο, Ασαμόα, Γιορέντε (89' Οσβάλντο), Τέβες (90' Tζιοβίνκο)

ΛΙΒΟΡΝΟ-ΝΑΠΟΛΙ: 1-1
Γήπεδο: Αρμάντο Πίκι

Γκέλα ολκής για τη Νάπολι που κόλλησε στο 1-1 με τη Λιβόρνο και απειλείται πλέον από τη Φιορεντίνα.

Μόλις στο 11ο λεπτό η Νάπολι είχε δοκάρι με τον Χάμσικ, ενώ στο 12' ο Μπάρντι είπε όχι σε σουτ του Μέρτενς, όπως έκανε και ο Ρέινα στο 14' σε προσπάθεια του Γκρέκο. Στο 24' ξανά ο Μπάρντι απέκρουσε το σουτ του Μέρτενς, ο οποίος με πέναλτι στο 32ο λεπτό έκανε το 1-0 για τη Νάπολι. Η Λιβόρνο απάντησε άμεσα, καθώς στο 39ο λεπτό ο Μπαγιέ έκανε το πλασέ και ο Ρέινα που δεν συγκράτησε καλά την μπάλα, την έστειλε κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 51ο λεπτό ο Ρέινα είπε όχι σε σουτ του Γκρέκο, ενώ στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Κετσερίνι, Έμερσον, Κόντα, Μπιαγκιάντι, Μπενάσι, Μπαγιέ, Γκρέκο (82' Ντάνκαν), Μεσμπά, Παουλίνιο (90' Καστελίνι), Μπελφοντίλ (76' Εμεγκάρα)

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζιο, Φερνάντες, Μπρίτος, Γκουλάμ, Ινλέρ Καγιεχόν, Ζορζίνιο, Χάμσικ (82' Ζαπάτα), Μέρτενς, Πάντεφ (70' Ινσίνιε)

ΒΕΡΟΝΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Χαμένες βγήκαν Βερόνα και Μπολόνια που κόλλησαν στο 0-0.

Στο 12ο λεπτό ο Ράφαελ είπε όχι σε σουτ του Μπιάνκι, όπως έκανε και στο 16΄σε προσπάθεια του Κονέ. Στο 17' ήταν η σειρά του Κούρτσι να αποκρούσει την κεφαλιά του Γιανκοβιτς, ενώ στο 29' το πλασέ του Κονέ έφυγε λίγο άουτ.

Η Μπολόνια έφτασε κοντά στο γκολ στο 47', καθώς κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ράφαελ, απέκρουσε την εκτέλεση του Μπιάνκι, ενώ στο 77' και στο 80' οι Ρομούλο και Κσιστάλδο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν. Στο 82ο λεπτό αποβλήθηκεο Κριστάλδο.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Μόρας, Μάρκες, Αλμπερτάτσι, Κατσιατόρε, Ντοναντέλ, Ρομούλο, Μαρκίνιο, Ιτούρμπε (76' Χάλφρεντσον), Γιάνκοβιτς (59' Μαρτίνιο), Ράμπουσιτς (59' Γκόμες).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Νατάλι, Άντονσον, Μαντοβάνι Πέρες (71' Ίμπσον), Χριστοδουλόπουλος, Γκάρικς, Κριν, Μορλέο, Κονέ (33' Κριστάλδο), Μπιάνκι (65' Μοσκαρντέλι)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΠΑΡΜΑ: 0-1
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Ευρώπη βλέπει η Πάρμα, που κέρδισε με 1-0 την Σασουόλο και την καταδίκασε ουσιαστικά σε υποβιβασμό.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Πάρμα, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Παρόλο. Στο 15ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Λουκαρέλι, ενώ στο 26' το σουτ του Αμάουρι μέσα από την περιοχή, πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Σασουόλο. Στο 45ο λεπτό η Πάρμα άγγιξε το 2-0, αλλά το σουτ του Αμάουρι έξυσε το δοκάρι του Πέγκολο.

Στο 47ο λεπτό ο Γκαργκάνο αστόχησε από ιδανική θέση, όπως και ο Μαρκιόνι στο 55', ενώ στο 66' και στο 67' ο Μιράντε είπε όχι σε προσπάθειες των Κατσόλα και Φλόρες. Ωστόσο στο 72ο λεπτό η Σασουόλο έχασε με κόκκινη κάρτα τον Μπεράρντι που μόλις είχε μπει στο ματς και στο 81'΄ο Μιράντε νίκησε τον Φλόρες σε τετ ατ τετ.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Καναβάρο, Μέντες, Αριάουντο, Μπιοντίνι, Μπρίγκι (46' Μαρόνε), Πουτσίνο (71' Μπεράρντι), Μαγκνανέλι, Κατσόλα. Ζάζα (59' Φλόρες), Φλοκάρι.

ΠΑΡΜΑ: Μιραντε, Παλέτα, Κασάνι, Λουκαρέλι, Γκαργκάνο, Παρόλο, Μολινάρο, Μαρκιόνι (68' Άκουα), Μπιαμπιανί, Αμάουρι, Κασάνο (70' Σκελότο).

ΤΟΡΙΝΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 0-2
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Οδυνηρή ήττα με 2-0 γνώρισε η Τορίνο μέσα στην έδρα της από τη Σαμπντόρια και χάνει το τρένο της Ευρώπης.

Η Σαμπντόρια μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στ 7ο λεπτό με γκολ του Οκάκα. Στο 16' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι, ενώ στο 23' και στο 27' οι προσπάθειες των Ιμόμπιλε και Κούρτιτς, πέρασαν λίγο άουτ. Στο 35ο λεπτό το πλασέ του Ιμόμπιλε δεν βρήκε στόχο, όπως και το σουτ του Τσέρτσι στο 38', ενώ στο 40' ο Ντα Κόστα βγήκε και πρόλαβε τον Ιμόμπιλε.

Στο 46' η κεφαλιά του Κούρτιτς έφυγε λίγο άουτ, όπως και το διαγώνιο σουτ του Ιμόμπιλε στο 47. Στο 59' ο Γκλικ έκοψε σωτήρια τον Σοριάνο και στο 79' ο Γκαμπιαντίνι έκανε το 2-0 για τη Σαμπντόρια. Στο 80ο λεπτό ο Ντα Κόστα σταμάτησε δύσκολα το σουτ του Μετζιορίνι

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μαξίμοβιτς, Γκλικ, Μπόβο (55' Μπαρέτο), Κούρτιτς, Φάρνερουντ (68' Μετζιορίνι), Νταρμιάν, Βίβες (76' Μπα΄σα), Πασκουάλε, Τσέρτσι, Ιμόμπιλε.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Ντε Σιλβέστρι, Μουστάφι, Γκασταλντέλο (61' Φορναζιέ), Ρεγκίνι, Ομπιάνγκ, Ρενάν (74' Κρστίσιτς), Γκαμπιαντίνι, Έντερ (81' Μπιάρνασον), Σοριάνο, Οκάκα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΚΙΕΒΟ: 2-1
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ΄Ιτάλια

Μεγάλη νίκη με 2-1 πέτυχε η Αταλάντα κόντρα στην Κιέβο, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Το ματς ήταν κακό στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στο 21' ο Καρμόνα έκανε το 1-0 για την Αταλάντα. Στο 33' ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Χετεμάι, ενώ στο 36' ήταν η σειρά του Αγκάτσι να αποκρούσει σουτ του Μοράλες και στο 40' το πλασέ του Μποναβεντούρα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 49ο λεπτό το σουτ του Φρέι, πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Παλόσκι στο 56', ενώ στο 62' ο Αγκάτσι είπε όχι σε σουτ του Μποναβεντούρα. Στο 68ο λεπτό η Κιέβο έχασε με κόκκινη τον Σέζαρ, αλλά στο 72' έφερε στα ίσα το ματς με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Νταϊνέλι. Τελικά στο 85ο λεπτό η Αταλάντα πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Κιγκαρίνι.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μπεναλουάν, Γέπες, Μπρίβιο, Στεντάρντο, Μπαζέλι (83' Κιγκαρίνι), Μποναβεντούρα, Καρμόνα, Ραϊμόντι (74' Μπριέντζα), Μοράλες (87' Μιλιάτσιο), Ντένις.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Σέζαρ, Φρέι, Νταϊνέλι, Ρούμπιν, Ριγκόνι, Γκουάνα (72' Κανίνι), Γκουαράντε, Θερό (52' Πελισιέ), Παλόσκι (79' Μπερναρντίνι), Χετεμάι

ΤΖΕΝΟΑ-ΚΑΤΑΝΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Ανεβαίνει η Τζένοα, που κέρδισε με 2-0 την Κατάνια και την άφησε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Τζένοα μπήκε δυνατά στο ματς και στο 14ο λεπτό ο Αντονέλι με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Αντούχαρ κι έκανε το 1-0. Στο 39' η Κατάνια έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπελούτσι και στο 42' το σουτ του Μπερτολάτσι έφυγε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τζιλαρντίνο αστόχησε από ιδανική θέση.

Στ 69ο λεπτό ο Αντούχαρ είπε όχι σε όμορφο σουτ του Φετφατζίδη, ενώ στο 85' ο Στουράρο με όμορφο σουτ έκανε το 2-0.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Πορτανόβα, Μπουρδίσο, Αντονίνι (83' Καλαϊό), Στουράρο, Μότα, Μπερτολάτσι (46' Φετφατζίδης), Αντονέλι, Κονατέ, Τζιλαρντίνο, Σκούλι (59' Καμπράλ).

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Μπελούτσι, Ρολίν, Σπόλι, Ίζκο, Ρινάουντο, Περούτσι, Λόντι (65' Μονζόν), Μπιράγκι, Πλαζίλ (65' Φεντάτο), Κέκο (73' Λέτο).

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 3-0
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Σε μία επιβλητική νίκη που εδραιώνει την παρουσία της στο μέσο της βαθμολογίας σημείωσε η Κάλιαρι. Οι Σαρδήνιοι επικράτησαν της Ουντινέζε με 3-0 κι ισόβαθμους με την αντίπαλό τους στην 12η θέση.

Κάλιαρι και Ουντινέζε έδιναν ραντεβού στην Σαρδηνία με τις δύο ομάδες να έψαχναν βαθμούς για να εδραιωθούν στο μέσο της βαθμολογίας. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά η Ουντινέζε απείλησε πρώτη και στο 17ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Ντι Νατάλε κατέληξε μόλις άουτ. Αυτό που δεν κατάφερε ο αρχηγός των «φριουλάνι» το σημείωσε στο επόμενο λεπτό ο Ιμπάρμπο ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ουντινέζε.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν είχαν σε καλή ημέρα τον Ντι Νατάλε ο οποίος άλλες δύο φορές έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Αβράμοφ είπε όχι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά τόσο η αστοχία των παικτών του Γκουϊντολίν, όσο και το γεγονός ότι ο Αβράμοφ ήταν σε καλή ημέρα δεν επέτρεψε στους «φριουλάνι» να φτάσουν στην ισοφάριση. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες και στο 81' ο Βεσίνο εντελώς αμαρκάριστος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για να έρθει ένα λελπτό πριν το τέλος ο Ιμπραϊμι για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Πιζάνο, Ροσετίνι, Αστόρι, Αβελάρ, Ντεσένα, Κόσου (77' Ιμπραΐμι), Βεσίνο, Αντριάν (46' Έρικσον), Πινίγια (67' Νενέ), Ιμπαρμπό.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σκάφετ, Μπάστα, Ντανίλο, Ερτό, Γκάμπριελ Σίλβα (61' Βιντμέρ), Νάλντο (75' Μαϊκοσουέλ), Γεμπντά, Πίντζι, Περέιρα, Φερνάντες (51' Λόπες), Ντι Νατάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα