«Εύχομαι τα καλύτερα στον Κάραγκερ»

17:56 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άγγλος θα πραγματοποιήσει την 737η συμμετοχή του με τους «κόκκινους» κόντρα στην ΚΠΡ και στη συνέχεια θα βάλει ένα «στοπ» στην αξιοθαύμαστη καριέρα του.
Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας της Λίβερπουλ, Τομ Γουέρνερ, επισήμανε με δηλώσεις του πως ο Κάραγκερ θα είναι πάντα επιθυμητός στο σύλλογο για την ανάληψη ενός άλλου πόστου, από τη στιγμή που ο 35χρονος έχει δώσει τα πάντα

στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ.
Να σημειώσουμε πως ο Άγγλος από τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στο πλατό του τηλεοπτικού καναλιού «Skysports», ως σχολιαστής των παιχνιδιών της Πρέμιερ Λιγκ.
«Ευχόμαστε στον Τζέιμι ότι καλύτερο στη να του καριέρα και θα θέλαμε να ξέρει πως η πόρτα στη Λίβερπουλ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν. Πραγματικά ελπίζουμε να δούμε τον Τζέιμι να επιστρέφει κάποια μέρα στο σύλλογο, επειδή η εμπειρία και οι γνώσεις που έχει, ξέρουμε ότι μπορούν να μας φανούν πολύ χρήσιμες», ανέφερε αρχικά ο Γουέρνερ.
«Είτε σαν προπονητής, είτε σαν αναλυτής, είτε σαν οτιδήποτε, πάντα θα υπάρχει μία δουλειά για αυτόν εδώ. Ελπίζαμε να μπορέσει να παίξει για ακόμα ένα χρόνο, παρόλα αυτά όμως σεβόμαστε απόλυτα την απόφασή του να αποσυρθεί», δήλωσε καταλήγοντας ο πρόεδρος των «κόκκινων».

Keywords
Τυχαία Θέματα