Σε ανοιχτή γραμμή ο Μπάγεβιτς με Δέλλα-«Λύμπε»

17:20 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη, καθώς ο Σερβοέλληνας πρώην τεχνικός της «Ένωσης» διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ο «Τίγρης» τον θέλει στο πλευρό του σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινάει για τον «Δικέφαλο». Ο Μπάγεβιτς αναμένεται να ηγηθεί της διοικούσας επιτροπής που θα αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα και θα έχει λόγο σε ότι έχει να κάνει με το

αγωνιστικό κομμάτι. Ο Σερβοέλληνας έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τους Τραϊανό Δέλλα και Νίκο Λυμπερόπουλο, οι οποίοι-έχοντας πάρει την έγκριση του «Τίγρη»-εδώ και μέρες ασχολούνται με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ για την νέα χρονιά. Δέλλας και «Λύμπε» είναι εκείνοι που βρίσκονται σε επικοινωνία με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ που η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να κρατήσει και πλέον συνεννοούνται για τα πάντα με τον Μπάγεβιτς, ο οποίος όπως φαίνεται θα έχει υπό την εποπτεία του το αγωνιστικό κομμάτι.

Οι τρεις τους θα είναι οι άνθρωποι που θα «χτίσουν» την ΑΕΚ της σεζόν 2013-2014, για την οποία ο τελευταίος λόγος θα ανήκει φυσικά στον Μελισσανίδη, ο οποίος θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ και το γήπεδο. Μπάγεβιτς, Δέλλας και Λυμπερόπουλος έχουν πιάσει ήδη δουλειά και περιμένουν την οριστική απόφαση της ΕΠΟ αναφορικά με το τι παίκτες θα επιτρέπεται να αγωνίζονται στην football league 2 (αν δηλαδή θα επιτρέπονται ξένοι, αν θα υπάρχει όριο ηλικία κ.α.) για να προχωρήσουν στον καταρτισμό του ρόστερ, ενεργοποιώντας τις προφορικές συμφωνίες που έχουν υπάρξει ήδη με κάποιους ποδοσφαιριστές και ξεκινώντας παράλληλα επαφές και με άλλους, που η νέα τάξη πραγμάτων θέλει στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα