«Ευχαριστώ τον Δημήτρη»

21:07 15/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

O Δημήτρης Παπανικολάου είχε αποκαλύψει στην συνέντευξη που παραχώρησε στο basketblog.gr, ότι (πριν από τον Νίκο Γριμάνη) είχε προτείνει εκείνος την πρόσληψη του Δημήτρη Καρβέλα για ρόλο ενδιάμεσου μεταξύ διοίκησης και ομάδας, αλλά ο Νίκος Γεωργαντζόγλου δεν έκανε αποδεκτή την εισήγηση του. Ο κ. Καρβέλας θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον «Παπ» για την πρωτοβουλία του. Ο έμπειρος παράγοντας-προπονητής δήλωσε: «Ομολογώ, ότι δεν γνώριζα για την πρόταση του Δημήτρη

Παπανικολάου. Αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω δημόσια για την τιμή, που μου έκανε. Με την ευκαιρία θέλω να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα».

Ρωτήσαμε τον Καρβέλα για το σύντομο πέρασμα του «Παπ» από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και μας είπε: «Θεωρώ, ότι ήταν λάθος το «τάιμινγκ». Οι συνθήκες στην ΑΕΚ δεν βόλευαν. Θεωρώ δεδομένο, ωστόσο, ότι χάρη στην αδιαμφισβήτητη προσωπικότητά του και το ξεχωριστό ήθος του θα τα καταφέρει».

Δράξαμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε τον Καρβέλα και για όσα υποστήριξαν οι Παπανικολάου-Καραγιάννης σχετικά με τον πραγματικό λόγο της «παραίτησής του» από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τους δύο πρώην προπονητές της «Ένωσης» χαρακτηρίστηκε «άνθρωπος του Καραμανλή» από τον πρόεδρο της ΚΑΕ. Ο κ. Καρβέλας επέμεινε, ωστόσο, στα όσα μας είχε πει την 1η Μαρτίου: «Λόγοι που δεν έχουν σχέση με την ΑΕΚ δεν μου επέτρεψαν να συνεχίσω. Δεν πρόκειται να πω κάτι περισσότερο. Θα επαναλάβω, ότι είναι τιμή μου που συνεργάστηκα για δεύτερη φορά με την ιστορική ομάδα. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ηρεμία. Για άλλη μία φορά θα ευχηθώ από καρδιάς η ΑΕΚ να κατακτήσει τους στόχους της. Η τρίτη θέση είναι πια απαιτητή ανάγκη»

Keywords
Τυχαία Θέματα