Ευχαριστίες από τον αντιδήμαρχο

21:48 12/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου, με την οποία οι «κυανέρυθροι» θέλησαν να δώσουν διευκρινήσεις για το θέμα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και την διεξαγωγή των «αθλοδιακοπών» στο κλειστό της πόλης, έφερε και την απάντηση του αντιδημάρχου. Ο Πολύδωρος Συρίγος λοιπόν επεσήμανε πως δεν χωρίζει τίποτα την δημοτική αρχή με τους ιθύνοντες του Πανιωνίου και τόνισε πως εύχεται την επόμενη χρονιά να μην υπάρξουν ανάλογα προβλήματα.

Αναλυτικά στην τοποθέτησή του, επισημαίνει: «Η ανακοίνωση του Πανιωνίου ΓΣΣ σχετικά με

την μη παραχώρηση του γηπέδου Ν. Σμύρνης για την διεξαγωγή της τελετής λήξης των Αθλοδιακοπών, ουσιαστικά επιβεβαιώνει την πραγματικότητα αφού αποδέχεται σαφώς ότι ήταν αδύνατη η χρήση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου για την υλοποίηση της συγκεκριμένης γιορτής. Η συγκεκριμένη γιορτή δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί στις εξέδρες του γηπέδου ούτε στο ταρτάν που γνωρίζουμε ότι θα είχαν παραχωρηθεί με μεγάλη προθυμία από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΣΣ.

Με την διοίκηση του Συλλόγου μας ενώνουν πολλά και δεν μας χωρίζει τίποτα αφού έχουμε κοινούς στόχους και αγωνίες. Η ταλαιπωρία γονιών και παιδιών αντικειμενικά δεν μπορούσε να αποφευχθεί αφού οι αρμόδιοι γεωπόνοι απαγόρευαν την χρήση του αγωνιστικού χώρου. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την ευαισθησία του Συλλόγου και ελπίζω του χρόνου να μας παραχωρηθεί και η κλειστή αίθουσα Α. Βαρίκας με στόχο την ομαλότερη υλοποίηση του προγράμματος που όντως γίνεται σε μια δύσκολη περίοδο υψηλών θερμοκρασιών και ιδιαίτερων συνθηκών. Θεωρούμε ότι η φιλοξενία μας στους χώρους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ γίνεται με γνώμονα τον σεβασμό στα παιδιά που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Δυστυχώς η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε μία μέρα που η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ πρέπει να πανηγυρίζει για το αθλητικό της μέλλον. Σήμερα δικαιώνονται οι προσπάθειές μας για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας. Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Ν. Σμύρνης.
Ευχαριστούμε λοιπόν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΣΣ για την συνεργασία και ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να μην υπάρχουν προβλήματα στην χρήση του αγωνιστικού χώρου για την γιορτή των "αθλοδιακοπών"
Με Πανιώνια αισθήματα, ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ».

Keywords
Τυχαία Θέματα