Τα τυπικά για Καπίνο

21:42 12/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ποδοσφαιριστής της Μάιντς πρέπει να θεωρείται ο Στέφανος Καπίνο, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής των Γερμανών, Κρίστιαν Χέιντελ. Συγκεκριμένα, μετά την νίκη των Γερμανών με 4-1 στο φιλικό με την Ζυρίχη, ο τεχνικός της ομάδας τόνισε σε ότι αφορά την μεταγραφή του γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

«Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να ολοκληρώσουμε την μεταγραφή. Αν όλα πάνε καλά θα τελειώσουμε την Δευτέρα. Τους όρους της μεταγραφής τους έχουμε συζητήσει, απλά δεν έχουν

υπογραφεί».

Στη συνέχεια, μίλησε και για τις ικανότητες του Στέφανου Καπίνο, τονίζοντας πως είναι ένας τερματοφύλακας που αν και είναι ακόμα 20 ετών έχει τις εμπειρίες που χρειάζονται για να αγωνιστεί στην Μπουντενσλίγκα.

«Χρειαζόμασταν δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες γι' αυτό έπρεπε να αποκτήσουμε κάποιον που θα μπορούσε να παίξει στη Μπουντενσλίγκα άμεσα. Είναι έξυπνος και χαρισματικός. Παρά το γεγονός ότι είναι 20 ετών έχει παίξει στον Παναθηναϊκό που δεν είναι μικρή ομάδα και έχει μεγάλη εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά ο Χέιντελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα