Έδεσαν επιβάτη αεροπλάνου επειδή ήθελε να καπνίσει!

16:05 2/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας επιβάτης σε αεροπλάνο της Emirates Air που πετούσε από τη Σιγκαπούρη για το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας ήθελε τόσο πολύ να καπνίσει κατά τη διάρκεια της πτήσης που διαρκεί 7,5 ώρες που το προσωπικό του αεροπλάνου τον έδεσε!

Ο 54χρονος Γερμανός Ματίας Ζοργκ προσπάθησε πολλές φορές να ανάψει τσιγάρο και μάλιστα όταν το προσωπικό επιχείρησε να τον σταματήσει έγινε βίαιος! Έτσι, αποφάσισαν να τον... δέσουν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Τη φωτογραφία τράβηξε ένας άλλος

επιβάτης του αεροσκάφους.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μπρισμπέιν, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, η αστυνομία συνέλαβε τον 54χρονο. Την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για κάπνισμα σε αεροπλάνο, προσβολή κατά του πληρώματος και επίθεση κατά του πληρώματος που επηρέασε την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ο Ζοργκ έλαβε τη δυνατότητα εγγύησης, με την υπόσχεση να παραδώσει το διαβατήριό του στην αυστραλιανή ομοσπονδιακή αστυνομία αλλά και την διαταγή να μην φύγει από την Αυστραλία ή να απομακρυνθεί πάνω από 100 μέτρα από οποιοδήποτε μέρος των διεθνών αναχωρήσεως.

Keywords
Τυχαία Θέματα