«Έχουμε τις ελπίδες»

18:42 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Πρέφαφιξ Μένεν πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση του Βελγικού πρωταθλήματος κι είναι μια πολυεθνική δύναμη, αφού στο ρόστερ της έχει δύο Σέρβους, έναν Σλοβένο, δύο Τσέχους και τον παλιόφιλο Μάρκ Πλότιτζερ.
Ο Βραζιλιάνος με Αγγλική υπηκοότητα ακραίος, τη διετία 2008-2010 είχε αγωνιστεί διαδοχικά σε Μίλωνα, ΑΟ Κηφισιάς κι από τη στιγμή που η αποστολή των Βέλγων πάτησε το πόδι της στη Σύρο έχει αναλάβει το ρόλο του... ξεναγού.
«Σήμερα το πρωί πήγαμε με τους συμπαίκτες μου στα καφέ της παραλίας και ήδη έχω πιει πέντε καφέδες! Τους έδειξα κάποια πράγματα, αλλά όλοι απολαμβάναμε τον ήλιο,

αφού στο Μένεν δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια», είπε ξεσπώντας σε γέλια, ενώ έχει προλάβει να προειδοποιήσει τους συμπαίκτες του για τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στο αυριανό ματς.
«Ξέρω τι μας περιμένει κι έχω μιλήσει στα παιδιά. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις μέσα στη Σύρο, αφού ο κόσμος είναι παθιασμένος με την ομάδα, ωστόσο κάτι ανάλογο ισχύει και για τη δική μας έδρα, οπότε ελπίζω ότι δεν θα μας πάρει πολύ ώρα για να προσαρμοστούμε».
Η Μένεν προέρχεται από ένα άσχημο σερί, ωστόσο σύμφωνα με τον Πλότιτζερ: «Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια άσχημη συγκυρία η οποία τελείωσε. Στόχος μας είναι η νίκη και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε».
Από το ρόστερ της Μένεν ξεχωρίσουν επίσης ο πολύπειρος Βέλγος ακραίος Κρίστοφ Χόχο κι ο Σλοβένος κεντρικός Ντράγκαν Ράντοβιτς, ενώ ο ίδιος θυμάται πολύ καλά τους Έλληνες παίκτες του Φοίνικα.
«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα, η οποία είδα ότι έχει στο ρόστερ τους πολλούς έμπειρους Έλληνες παίκτες. Ξέρω επίσης ότι έχει και δύο Γερμανούς, αλλά για την ομάδα η καλή πορεία είναι ένας σημαντικός στόχος και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα