Έτοιμος ο Φοίνικας

18:34 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από δύο σερί ήττες στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 ο Φοίνικας Σύρου επιστρέφει σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς καθώς αύριο το βράδυ (19.00) υποδέχεται στο ‘Δ. Βικέλλας' την Βελγική Πρέφαφιξ Μένεν για τη β' φάση του Challenge Cup.
Η μοναδική απώλεια για την ομάδα της Σύρου είναι ο τραυματίας Ουμπέρτο Ματσακόν, αλλά παρά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα ο Βασίλης Κουρνέτας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Φοίνικα (foinikasclub.gr), εξέφρασε την αισιοδοξία του

ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο.
«Οι ομάδες από το Βέλγιο που έχω αντιμετωπίσει τα προηγούμενα χρόνια στην καριέρα μου είναι αρκετά οργανωμένες και από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στην Πρεφάξις Μένεν αγωνίζονται κάποιοι γνωστοί αθλητές, όπως ο Χόχο για παράδειγμα. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα για την δυναμικότητά της, καθώς αύριο θα την παρακολουθήσουμε σε βίντεο, αλλά κατά γενική ομολογία οι Βελγικές ομάδες είναι πιο ισχυρές και έμπειρες από τις Ελβετικές, προέρχονται από καλύτερο πρωτάθλημα. Εγώ περιμένω μία δύσκολη αναμέτρηση με μια καλύτερη από τη Νάιφελς ομάδα», είπε ο έμπειρος πασαδόρος και συμπλήρωσε: «Έχουμε κάποιες πληροφορίες για τον αντίπαλό μας, θα μάθουμε περισσότερα αύριο με το βίντεο και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα