«Έχω πρόταση από Ίντερ και Τσέλσι»

16:19 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν ο Τόμας Μίλερ δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην Μπάγερν Μονάχου με τον διεθνή επιθετικό να αποκαλύπτει πως έχει προτάσεις από Ίντερ και Τσέλσι τις οποίες δεν πρόκειται, όπως είπε, να αγνοήσει, καθώς δεν του αρέσει ούτε ο πάγκος ούτε να βρίσκεται εκτός αποστολής.

Σε δηλώσεις του στην "Sport Bild", ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Η πρόταση της Ίντερ υπάρχει και είναι συγκεκριμένη. Η κατάστασή μου, όπως αυτή διαμορφώθηκε στο τέλος της σεζόν, δεν μου επιτρέπει να αγνοήσω καμία σοβαρή πρόταση. Ο πάγκος

δεν μου αρέσει, όπως και το να είμαι εκτός αποστολής, ιδίως αν πρόκειται για σημαντικά παιχνίδια. Είμαι εκνευρισμένος με αυτή την κατάσταση. Τελευταία είναι αυτή της Τσέλσι. Καμία δεν αγνοείται και όλες εξετάζονται. Απλά τώρα το μυαλό μου είναι στην εθνική, για μεταγραφή μπορούμε να μιλήσουμε μετά το Euro".
Όσο για το αν έχει σκεφτεί να μείνει για πάντα στην Μπάγερν Μονάχου, στην ομάδα που τον ανέδειξε, ο Μίλερ απάντησε: "Όλοι ξέρουν τη σχέση μου με την ομάδα, αλλά μετά τα περσινά, ένα πράγμα σκέφτομαι. Πως αν θα παραμείνω για μία ζωή στην Μπάγερν, θα το ξέρω μόνο λίγο πριν πεθάνω. Και τώρα αυτό φαντάζει δύσκολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα