Έχει βρει τον αντί Ίκερ ο Μουρίνιο!

21:32 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί την Παρασκευή ο Ζοσέ Μουρίνιο να τόνιζε πως οι σχέσεις του με τον Ίκερ Κασίγιας είναι μια χαρά, ωστόσο τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως οι δύο άντρες είναι σε... πόλεμο!

Συγκεκριμένα η AS αυτή την φορά, αποκαλύπτει πως ο Πορτογάλος προπονητής και ο Ισπανός τερματοφύλακας πλέον δεν μπορούν να βρίσκονται στην ίδια ομάδα και αναφέρει πως ένας απο τους δύο το καλοκαίρι θα αφήσει το «Μπερναμπέου». Ήδη ο Μουρίνιο έχει μιλήσει

με τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ και του έχει ζητήσει να «τελειώσει» τον Ισπανό γκολκίπερ απο την ομάδα.

Παράλληλα ζήτησε και την μεταγραφή ενός άλλου τερματοφύλακα και Νο1 στόχος στην λίστα του Πορτογάλου είναι ο νεαρός Βέλγος της Τσέλσι, Κουρτουά, που φέτος παίζει δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Να σημειώσουμε τέλος πως ο Μουρίνιο δεν έχει πρόβλημα μόνο με τον χαρακτήρα του Κασίγιας, αφού θεωρεί πως και αγωνιστικά είναι σε κακή κατάσταση όλη την χρονιά, κάτι που φαίνεται απο τα δύο γκολ φάουλ που έχει δεχτεί στα ματς με την Μάλαγα (απο τον Καθόρλα) και την Βιγιαρεάλ (απο τον Σένα).

Keywords
Τυχαία Θέματα