Αυτοκτόνησε θύμα επίθεσης με οξύ

21:16 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από 12 χρόνια που ζούσε με παραμορφωμένο πρόσωπο, η 33χρονη Φάκρα Γιούνους έβαλε τέλος στη ζωή της καθώς δεν μπορούσε να ζει άλλο έτσι, όπως ανέφερε.

Η γυναίκα από το Πακιστάν είχε δεχθεί επίθεση με οξύ στο πρόσωπο το 2000 μπροστά στα έντρομα μάτια του 5χρονου τότε γιου της. Ο δράστης θεωρείται ότι ήταν ο πρώην σύζυγός της Μπιλάλ Καρ, ο οποίος εισέβαλλε στο σπίτι της μητέρας της Φάκρα και την περιέλουσε με οξύ, ενώ αυτή κοιμόταν. Από την επίθεση, κάηκαν τα μαλλιά της Φάκρα, καταστράφηκαν τα χείλη της και το

δεξί της αυτί, έχασε την όρασή της από το ένα μάτι, ενώ και τα δυο της στήθη έλιωσαν.

Η Φάκρα υποβλήθηκε σε 39 ξεχωριστές εχγειρίσεις, ενώ μετακόμισε στη Ρώμη, για να μπορεί να κάνει τη θεραπεία της.

Η γυναίκα άφησε σημείωμα όπου ανέφερε ότι βάζει τέλος στη ζωή της και στη συνέχεια πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στη Ρώμη. Στο σημείωμα κατηγορούσε τις πακιστανικές αρχές για την αναλγησία τους και το γεγονός ότι πρώην σύζυγός κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Να σημειωθεί πως ο Μπιλάλ Καρ λίγο μετα την επίθεση συνελήφθει με κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, ωστόσο πέντε μήνες μετά αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι κατηγορίες διαγράφησαν στη συνέχεια από το μητρώο του. Ο Καρ είναι γόνος πολύ πλούσιας πακιστανικής οικογένειας, ενώ παλαιότερα ήταν μέλος της βουλής. Ακόμα και μετά την αυτοκτονία της Φάκρα, ο Καρ υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ότι το έγκλημα το διέπραξε κάποιος άλλος που τύχαινε να έχει το ίδιο όνομα με αυτόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα