Επιτέλους «τρίποντο» για Παναιτωλικό

17:15 18/4/2015 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΕΛΦΑΚΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑ)

Μετά από πέντε αγωνιστικές, ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 της Καλλονής, ωστόσο δύσκολα θα προλάβει να βρεθεί στη πρώτη πεντάδα και να παίξει στα πλέι οφ.
Από την αρχή του αγώνα ο ρυθμός ήταν γρήγορος με τον Μαρτίνες να απειλεί για πρώτη φορά την εστία της Καλλονής στο έκτο λεπτό. Νέο σουτ του Αργεντινού στο 8' η μπάλα

έφυγε λίγο άουτ.
Η 3η προσπάθεια του Μαρτίνες ήταν και η φαρμακερή αφού στο 17ο λεπτό έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, προχώρησε μερικά μέτρα και κάποια στιγμή έκανε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στην αριστερή γωνία του Άλεξιτς για το 1-0.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η Καλλονή δεν φάνηκε καθόλου απειλητική και έτσι ο Παναιτωλικός κράτησε εύκολα το προβάδισμα.
Στην επανάληψη και παρά τις αλλαγές του Βλάχου, η Καλλονή δεν μπορούσε να μπει στην αντίπαλη περιοχή με τις δυο ομάδες να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο.
Η μεγαλύτερη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στον Παναιτωλικό όταν ο Μαλεζάς στο 83ο λεπτό έκανε σκαφτή μπαλιά στον Μαρτίνες, εκείνος με το κεφάλι βρήκε τον Μορένο και ο τελευταίος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.
Προς το τέλος, η Καλλονή βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός βρήκε τους χώρους για το δεύτερο γκολ. Ο Λάζαρ έδωσε στον Κάπελ, εκείνος θέλησε να γυρίσει στον Μορένο αλλά παρενεβλήθη ο Τσαμπούρης στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Μπεχαράνο (65' Μύγας), Μαλεζάς, Ετζενγκουέλε, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης (62' Λάζαρ), Βιλαφάνιες, Μαρτίνες, Καπέλ, Άλβες (72' Μορένο)
ΚΑΛΛΟΝΗ: Άλεξιτς, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Μανούσος, Λεοζίνιο (46' Μίνγκας), Ναβάρο (46' Αράς), Πετρόπουλος (75' Ξύδας)

Keywords
Τυχαία Θέματα