Έχασε 17 κιλά και την γυναίκα του!

17:27 29/12/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες ο Ρονάλντο και η Μαρία Μπεατρίζ Άντονι ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους έπειτα από πέντε χρόνια γάμου.
Λίγες μέρες μετά την χαρά του για τα 17 κιλά που έχασε σε ριάλιτι αδυνατίσματος ο Ρονάλντο βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τον χωρισμό του με την μητέρα των δυο παιδιών του.
Ο γάμος του παλαίμαχου άσου με την Μαρία Μπεατρίζ ήταν επεισοδιακός καθώς αρχικά ήταν προγραμματισμένος για τον Απρίλιο του 2008 αλλά αναβλήθηκε όταν αποκαλύφθηκε πως ο Ρονάλντο είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο με τρεις τραβεστί. Ωστόσο τον Δεκέμβριο του 2008 το ζευγάρι, και αφού είχε αποκτήσει το πρώτο

του παιδί, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Στις 6 Απριλίου του 2010 η Μαρία Μπεατρίζ έφερε στον κόσμο και την δεύτερη κόρη του Ρονάλντο, την Μαρία Αλίς, με την οικογένεια να εγκαθίσταται μόνιμα στο Σάο Πάουλο.
Σε μια λιτή ανακοίνωση το ζευγάρι αναφέρει: "Η αμοιβαία αγάπη, εκτίμηση και θαυμασμός δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Αυτό που ζητάμε είναι τον σεβασμό του Τύπου σε αυτή την προσωπική μας στιγμή".
Πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο του Ρονάλντο καθώς είχε προηγηθεί ο γάμος και ο χωρισμός με την Μιλένε Ντομίνγκεζ με την οποία ο Ρονάλντο απέκτησε το πρώτο του παιδί. Ο γάμος με την Ντομίνγκεζ κράτησε τέσσερα χρόνια γιατί στην ζωή του Βραζιλιάνου πρώην επιθετικού μπήκε το μοντέλο του MTV, η Ντανιέλα Τσικαρέλι, την οποία ο Ρονάλντο παντρεύτηκε ξοδεύοντας 900.000 ευρώ στην τελετή για έναν γάμο που κράτησε μόλις τρεις μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα