Εμπρός για το μεγάλο όνειρο του Ναού

09:38 30/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Ομόφωνο πλέο το ΝΑΙ για την Αγιά Σοφιά", γράφει στο πρώτο της θέμα η ΩΡΑ σήμερα προσθέτοντας: "Τεράστια σημασία για την ΑΕΚ η οριστική συμφωνία και του ΣΥΡΙΖΑ για το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο για το γήπεδο. Η Ένωση έδειξε έμπρακτα ότι δεν έχει σκοπό να... καβαλήσει κανέναν και δέχθηκε κάθε λογική βελτιωτική πρόταση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης

έκανε κίνηση - ματ το βράδυ της Τετάρτης στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ και εξασφάλισε την επιβεβαίωση της στήριξης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην νομοθετική ρύθμιση για το γήπεδο της ΑΕΚ".

SPORTDAY

"Αγιά Σοφιά... 100%", γράφει με τη σειρά της η SD και προσθέτει: "Συμφωνία και απόλυτη συναίνεση εντός Βουλής στο θέμα του γηπέδου".


LIVE SPORT

Το γηπεδικό κυριαρχεί και στη LS: "Συμφωνία για το όνειρο! Τίποτα δεν μπορεί πλέον να σταματήσει την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της. Τα βρήκαν σε όλα Μελισσανίδης - ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνηση για την Αγιά Σοφιά. Η συνάντηση του Τίγρη με τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σφράγισε το ιστορικό έργο. Πάει στη Βουλή ο Μελισσανίδης. Το αφεντικό της ΑΕΚ θα μιλήσει στους βουλετές για το σχέδιο του γηπέδου".


GOAL

Και το Goal στις εξελίξεις του γηπέδου και τη συμφωνία που σφραγίστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ γράφει: "Η ΑΕΚ τα... βρήκε σε τρία σημεία με τον ΣΥΡΙΖΑ (αναδάσωση, πυλώνες και πάρκινγκ) και εξασφάλισε την υπερψήφιση του νομοσχεδίου"

Keywords
Τυχαία Θέματα