Δυο ήττες για τις Νεανίδες

20:51 5/1/2015 - Πηγή: AEK365

Δύο ήττες στο τάι μπρέικ γνώρισε η Εθνική ομάδα Νεανίδων από την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (9-11 Ιανουαρίου στην Εσθονία).

Στο πρώτο ματς (κι οι δύο αγώνες φιλοξενήθηκαν στο ‘Γλαύκος Κληρίδης' του Αγρού) η ομάδα της Κύπρου επικράτησε με 3-2 (20-25, 25-21, 25-10, 14-25, 15-12), ενώ στο δεύτερο ματς η Εθνικής Ελλάδας

προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο και πάλι τα κορίτσια της Κύπρου έφτασαν στη νίκη (17-25, 14-25, 25-21, 25-23, 15-9).
Στο δεύτερο φιλικό δεν αγωνίστηκε η Όλγα Στράντζαλη λόγω ίωσης.

Ανήμερα των Φώτων η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό αγώνα την ΑΕΚ Λάρνακας στο ‘Θεμιστόκλειο' της Λεμεσού, ενώ την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού στο γήπεδο του Απόλλωνα και το πρωί της Πέμπτης θα αναχωρήσει για την Εσθονία.

Στο Γηροκομείο Αγρού οι Εθνικές Κύπρου και Ελλάδος
Το Μέλαθρο Ευγηρίας "Ελεούσα" στον Αγρό επισκέφτηκαν οι Εθνικές ομάδες βόλλεϋ νεανίδων της Κύπρου και της Ελλάδος στο πλαίσιο της στήριξης ευαγών ιδρυμάτων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης επ' ευκαιρία των εορτών. Οι αθλήτριες των δύο ομάδων τραγούδησαν τα κάλαντα στις γερόντισσες και τους γέροντες και οι αρχηγοί προσέφεραν δώρα στον διευθυντή του γηροκομείου εκ μέρους της ΚΟΠΕ. Στη φωτογραφία οι δύο αρχηγοί, μαζί με τον διευθυντή του γηροκομείου Τάκη Νεοφύτου και τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ Δαμιανό Χατζηδαμιανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα