«Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

18:20 18/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι πλέον η προτεραιότητα για τη Ζίμπρου με τον τεχνικό της ομάδας, Όλεγκ Κομπάρεφ να αναφέρεται στο πρώτο παιχνίδι με τον «δικέφαλο» του Βορρά. «Τις τελευταίες μέρες μελετάμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του ΠΑΟΚ. Μπορεί να μην έχουμε δει παιχνίδια του από κοντά, αλλά θεωρώ ότι πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης που έχει

η ομάδα του: «Εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να προκριθούμε. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο τώρα για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο αρκετοί παράγοντες», είπε ο τεχνικός του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο αμυντικός της Ζίμπρου, Στεφάν Μπουργκίου, πρόσθεσε: «Σε παιχνίδια σαν αυτόν με τον ΠΑΟΚ όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλα κίνητρα. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Όλοι μας θέλουμε να δείξουμε κάτι παραπάνω. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και όλα θα αποφασιστούν μέσα στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα