Δουβαλίδης «Μπήκα και χάρηκα την κούρσα»

23:16 8/8/2012 - Πηγή: AEK365
Αναλυτικά ο Έλληνας αθλητής δήλωσε: «Κάποια στιγμή χτυπήσαμε με το Βέλγο που έτρεχε δίπλα μου, κάπου εκεί αποσυντονίστηκα, παραπάτησα και χτύπησα σε αρκετά εμπόδια. Είναι λεπτά τα σημεία και παρά το γεγονός ότι ήταν μια μικρή επαφή, μέτρησε για τη συνέχεια της κούρσας. Αυτά δυστυχώς τα έχουν τα εμπόδια, είδατε τι συνέβη και με τον Ξιάνγκ που τραυματίστηκε στα προκριματικά. Ήμουν σε καλή κατάσταση και στο ζέσταμα που έκανα νωρίτερα έξω ένιωθα πολύ καλά. Αλλά είναι αυτό που λέμε πάντα, ο αγώνας είναι αγώνας και δεν ξέρεις τι θα βγει. Πριν μπω στην κούρσα ο προπονητής μου (σ.σ. ο Μπάμπης Σδρόλας)
μου ευχήθηκε καλή επιτυχία και μακάρι να πάνε όλα καλά και να μπω στον τελικό», δήλωσε ο Δουβαλίδης λίγο μετά την κούρσα του.

Και πρόσθεσε: «Μπήκα και χάρηκα την κούρσα, τον κόσμο που ήταν μέσα στο στάδιο, χάρηκα τη στιγμή του αγώνα. Τώρα για φέτος θέλω ξεκούραση. Δεν ξέρω βέβαια τα σχέδια του προπονητή μου, τι μπορεί να έχει στο μυαλό του, αλλά στο δικό μου υπάρχει η σκέψη για διακοπές. Θα δούμε... Για το χειμώνα είναι νωρίς να μιλήσουμε για αγώνες. Ο κλειστός είναι πάντα ένα πέρασμα και το αποφασίζουμε αργότερα. Για τη νέα περίοδο υπάρχουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Για τον τελικό, ο Μέριτ δείχνει σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι η σταθερότητα που δείχνει κάνει τη διαφορά».

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα