Δεν την κέρδισε ούτε στα φιλικά

23:12 8/8/2012 - Πηγή: AEK365
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 0-0
Γήπεδο: Ούλεβι
Σε φιλικό που θύμισε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη στα πέναλτι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χωρίς γκολ στα 90 λεπτά το ματς με πρωταγωνιστές τους γκολκίπερ.
Η Μπαρτσελόνα απείλησε πρώτη, καθώς στο 6' ο Ινιέστα έκανε την κάθετη μπαλιά, αλλά ο Ντε Χέα πρόλαβε τον Μέσι, ενώ στο 12' το σουτ του Τέγιο πέρασε μόλις άουτ. Στο 23' ο Μέσι έκανε το σουτ με την μπάλα να ξύνει
το δοκάρι των Άγγλων
Το ματς συνέχισε να είναι επιθετικός μονόλογος της Μπάρτσα που στο 33ο λεπτό είχε ακόμη ένα καλό σουτ με τον Τέγιο, με την μπάλα να μη βρίσκει στόχο.
Η Μάντσεστερ είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 45ο λεπτό, καθώς ο νάνι κέρδισε πέναλτι από τον Τέγιο. Ωστόσο ο Ρούνεϊ νικήθηκε από τον Βαλντές κι έτσι έμεινε τα 0-0 στο πρώτο μέρος.
Στο 46ο λεπτό ο Καγκάβα έκανε το σουτ, με τον Πίντο να απομακρύνει, ενώ στο 48' το σουτ του Πέδρο πέρασε άουτ.
Στο 62ο λεπτό ο Ντε Χέα πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Σάντσες και Πέδρο και στο 74ο λεπτό το σουτ του Αφελάι πέρασε μόλις άουτ.
Στη συνέχεια οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές και το ματς δεν είχε ρυθμό και φάσεις.
Το ματς πήγε στα πέναλτι όπου οι παίκτες του σερ Άλεξ δεν πέτυχαν κανένα γκολ και η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 2-0.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές (46' Πίντο), Άλβες (66' Ραφίνια), Μασεράνο (66' Μπαρτρά), Πουγιόλ (46' Πικέ), Αντριάνο (66' Άλμπα), Μπούσκτες (76' Ι.Σάντσες), Σέρχι Ρομπέρτο (46' Τσάβι), Ινιέστα (46' Σεσκ), Τέγιο (46' Πέδρο), Μέσι (46' Αφελάι), Σάντσες (66' Μοντόγια).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Φέρντιναντ (83' Γούτον), Βίντιτς (46' Κάρικ), Εβρά, Σκόουλς, Νάνι, Άντερσον (79' Πάουελ), Γιανγκ, Γουέλμπεκ (66' Μπερμπάτοφ), Ρούνεϊ (46' Καγκάβα).

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα