Δώνης: Ντέρμπι με Άρη

12:37 23/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας σχολίασε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στον Sentra 103,3 και πιο συγκεκριμένα του Ατρόμητου με τον Άρη.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών έκανε λόγο για ένα «πολύ μεγάλο ντέρμπι», ενώ... έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στις μικρότερες κατηγορίες.

«Πολύ δυνατό παιχνίδι. Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Ο Άρης

είναι μια ομάδα που την τελευταία 10ετία έχει πάει αρκετές φορές στον τελικό και δεν έχει πάρει το τρόπαιο. Εμείς πήγαμε πέρυσι. Ένα δυνατό ζευγάρι. Νομίζω το μόνο θετικό είναι ότι το παιχνίδι είναι στην έδρα μας», τόνισε ο Γιώργος Δώνης αναφορικά με την κλήρωση της ομάδας του.

Και στην συνέχεια σχολίασε την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών, λόγω της οικονομικής κατάστασης: «Η εικόνα πιο πού δημιουργείται από τις εικόνες που υπάρχουν στα γήπεδα. Οι αγωνιστικοί χώροι είναι σε κακή κατάσταση. Νομίζω ότι και στα περσινά παιχνίδια υπήρχαν ζευγάρια σε άσχημα γήπεδα», και συμπλήρωσε, «νομίζω σε αυτή την φάση θα δούμε καλύτερη μπάλα. Επειδή το είδα και στην Επανομή μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στην Super League, αλλά σε λίγο δεν θα έχουμε μικρές ομάδες. Παλιά αντλούσαμε παίκτες από αυτές τις κατηγορίες και λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν θα έχουμε αυτές τις ομάδες. Από την στιγμή που υπάρχει η οικονομική κρίση βλέπουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές να κερδίζουν ευκαιρίες και να συμπεριφέρονται πολύ καλά».

Όσον αφορά την πορεία του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα ο 42χρονος τεχνικός είπε: «Από θέμα αποτελεσματικότητας είμαι 100% ικανοποιημένος. Στον δεύτερο γύρο περιμένω να κρατήσουμε το αήττητο της έδρας και να βελτιώσουμε και κάποια πράγματα από τα εκτός έδρας».

«Δυστυχώς όταν μιλάς σε μία συνέντευξη Τύπου κανείς δεν δίνει σημασία σε αυτά που λες. Όλοι ασχολούνται με το αν ο Δώνης αντάλλαξε δύο λόγια με τον Δημητριάδη. Δυστυχώς ασχολούμαστε με την ίντριγκα και με το αν υπάρχουν αντιπαραθέσεις», πρόσθεσε σχολιάζοντας μήνυμα ακροατή για τον λόγο που φαίνεται πιο επιθετικός στα παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Τέλος σχολίασε για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θεωρώ ότι εμείς για να διατηρηθούμε στην πρώτη 5αδα θα πρέπει να έχουμε καλά αποτελέσματα με τις από κάτω ομάδες. Αν πάρεις βαθμούς με τις από πάνω σου δίνουν μεγάλη ψυχολογική άνεση. Εμείς αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τις ομάδες που είναι από κάτω στην βαθμολογία μας τότε θα είμαστε ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα