Δομάζος: Ο ΠΑΟ τρώει τα παιδιά του

13:09 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

Απογοητευμένος με τους χειρισμούς της διοίκησης του Παναθηναϊκού στο θέμα του Γιώργου Καραγκούνη εμφανίστηκε ο Μίμης Δομάζος ο οποίος αποκάλυψε πως από κάποια στιγμή και ο ίδιος αγανάκτησε με την στάση της ΠΑΕ και υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που... τρώει τα παιδιά του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού

στον "SENTRA FM 103.3"
- Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι απογοητευτικό. Υπάρχουν 2-3 ομάδες που ξεχωρίζουν και οι υπόλοιποι θα παίζουν ρόλο κομπάρσου. Όπως γίνεται στο μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό".
- Για το αν έχουμε οι ίδιοι απαξιώσει το ελληνικό πρωτάθλημα: "Θυμίζει κάτι από το παρελθόν η σημερινή κατάσταση, αλλά δεν υπάρχει ποιότητα. Εκείνη την εποχή υπήρχαν 2-3 ποδοσφαιριστές που ήταν πάνω από τους άλλους σε επίπεδο και προσωπικότητα. Σήμερα όλοι είναι στην ευθεία. Όταν δεν υπάρχει ο κορμός για να βοηθηθούν τα παιδιά, τότε είναι άδικος χρόνος. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν παίζουν στο εξωτερικό, τα ίδια παιδιά διακρίνονται. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει τίποτα. Τους καλούς παίκτες τους διώχνουμε".
- Για την περίπτωση του Καραγκούνη: "Η περίπτωση Καραγκούνη είναι ενδεικτική. Τι σημασία έχει αν είναι 35 και 40; Κι εγώ όταν πήγα στην ΑΕΚ ήμουν στα 36 και πήραμε πρωτάθλημα. Σήμερα ο Παναθηναϊκός έχει στο κέντρο έναν Καραγκούνη;. Εχω επικοινωνία μαζί του και με έχει καλέσει στην πρεμιέρα του στην Αγγλία".
- Για τη στάση του Παναθηναϊκού: "Θα μπορούσε να είχε άλλη κατάληξη το θέμα. Όταν ένα παιδί έχει γεννηθεί στα σπλάχνα σου, δεν μπορείς να του συμπεριφέρεσαι όπως οι παράγοντες του Παναθηναϊκού. Τον κρατούσα κυριολεκτικά, περίμενε ένα μήνα, στο τέλος αγανάκτησα κι εγώ. Δεν ξέρω πως σκέφτονται αυτοί που διοικούν τον Παναθηναϊκό. Είμαι μεν στο συμβούλιο, αλλά δεν έχω λόγο. Μόλις μιλήσουμε λίγο γινόμαστε τα κακά παιδιά".
- Για το τι συμβούλευσε τον Καραγκούνη: "Το μόνο που συμβούλευσα τον Γιώργο ήταν: Οποτε παίζεις να παίζεις καλά για να μπορώ κι εγώ να μιλάω για σένα".
- Για το αν ζήτησε εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής ο Καραγκούνης: "Αυτά είναι λόγια του αέρα. Ούτε ζήτησε τίποτα, ούτε ζήτησε να παίζει. Ενας Καραγκούνης ακόμη και στον πάγκο θα ήταν πολύτιμος. Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο θέμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σεϊταρίδης. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ο Φερέιρα δεν τον ήθελε καν στην αποστολή και ξαφνικά παίζει βασικός... Πώς παίζει; Ο Καραγκούνης δεν θα μπορούσε να είναι στην ίδια κατηγορία; Αρα, δεν τον ήθελε και η διοίκηση, όχι μόνο ο Φερέιρα. Ούτε λεφτά ζήτησε ο Κάρα, ούτε τίποτα... Μίλησε δύο φορές με Ελευθεράκη και τίποτα άλλο. Δυστυχώς ο διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν ξέρω τι έλεγε κι αν τα έλεγε στο συμβούλιο. Όταν κάναμε συζήτηση για το θέμα με τον Αντωνιάδη και τον Ελευθεράκη, είπα «να έρθει και ο κ. Γόντικας και θα τον φέρω εγώ τον Καραγκούνη στον ΠΑΟ». Ούτε ήρθε ο κ. Γόντικας, ούτε ο διευθυντής το είπε στον κ. Γόντικα..."
- Για το αν η διοίκηση είχε σκοπιμότητα: "Ηταν θέμα διοίκησης και κακώς
Keywords
Τυχαία Θέματα