Διπλό στον ΟΦΗ ο Λεβαδειακός

19:18 7/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 13η αγωνιστική

ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης

Με δύο γκολ του Μάντζιους ο Λεβαδειακός πέρασε από την Κρήτη με διπλό επικρατώντας του ΟΦΗ.

Λίγες οι φάσεις στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 29' με τον Πετρόπουλο και ο Λεβαδειακός απάντησε τέσσερα λεπτά μετά με σουτ του Ορτέγκα. Στο 39' ο Μερεμπασβίλι έκανε ωραία ενέργεια αλλά τελικά δεν βρήκε τον Πετρόπουλο που βρισκόταν σε ιδανική θέση. Μόλις στο 52' στο δεύτερο μέρος ήρθε το γκολ για τον Λεβαδειακό όταν μετά από "τραγική" έξοδο του Λόρια ο Μάντζιος σε κενή εστία έκανε το 0-1. Δύο λεπτά μετά ο Τζορτζ έκανε το σουτ με τον Τόμας να κόβει την μπάλα πάνω στη γραμμή. Ο Μερεμπασβίλι στο 69' βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Ο Λεβαδειακός "απάντησε" με δοκάρι του Κονέ στο 75'. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ορτέγκα από τον Τριποτσέρη. Ο Μάντζιος το εκτέλεσε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (76'Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (40'Τζορτζ), Πετρόπουλος, Φερνάντεθ, Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (46'Πρόγιτς), Μάντζιος, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς (60'Γκόμες), Τόμας, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεφ (78'Μάγκας), Κονέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα