Εύκολα ο ΠΑΟΚ

20:21 13/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 3η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Εύκολα κι απλά ο ΠΑΟΚ πήρε ένα τρίποντο. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς νίκησαν στην άδεια Τούμπα με 3-0 τη Νίκη Βόλου για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά οι

γηπεδουχοι μετέφεραν την δράση στο 1/3 του γηπέδου, με τους φιλοξενούμενους να οπισθοχωρούν προσπαθώντας να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία τους. Επιτιθέμενοι κυρίως από το δεξί άκρο δημιούργησαν αρκετές φορές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Κυρίως με τον Στέφανο Αθανασιάδη που έμοιαζε αγχωμένος να πετύχει ένα γκολ ξεκινώντας με το καλησπέρα να... εξαργυρώνει το νέο του συμβόλαιο. Και έπειτα από τρεις στιγμές που τα τερτίπια της μπάλας δεν του το επέτρεψαν, εν τέλει κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ταμπάκη.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κατσικάς αντικατέστησε τον τραυματία Τζαβέλλα, για τον οποίο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση δευτέρου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει σίγουρα έναν μήνα εκτός. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, "καθάρισε" το παιχνίδι με τον... άλλον συνήθη ύποπτο, πλην του Κλάους, Φακούντο Περέιρα. Μετά από σέντρα του Σκόνδρα στο 47', ο Αργεντινός πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και σημείωσε το 2-0, πετυχαίνοντας το τέταρτο του σερί τέρμα, αφού είχε χριστεί σκόρερ και στους αγώνες με Καλλονή, Ζίμπρου και το φιλικό με Αιγινιακό. Ακολούθησε καταιγισμός φάσεων. Αρχικά στο 50' σουτ του Σαλπιγγίδη, μετά από φανταστική ενέργεια του Μακ, πέρασε μόλις άουτ, στο 54' ο Περέιρα έφυγε μόνος απέναντι από τον Ταμπάκη, αλλά δεν κατάφερε να "κρεμάσει" τον πορτιέρο της Νίκης και το καρέ των χαμένων ευκαιριών ολοκληρώθηκε στο 55', με τον Σκούρτη να μην μπορεί να νικήσει τον Γλύκο σε τετ α τετ. Στο 65' μετά από σέντρα του Ρατς, ο Περέιρα για ελάχιστα εκατοστά δεν βρήκε την μπάλα, χάνοντας την ευκαιρία να ξανασκοράρει. Ο Μακ είχε στο ενεργητικό του ακόμη μία πολύ καλή ενέργεια στο 75'. Ξεκίνησε από το κέντρο και αφού πέρασε όλη την άμυνα της Νίκης Βόλου, σούταρε, όμως, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στην αγκαλιά του Ταμπάκη. Στην έτσι και αλλιώς εξαιρετική του εμφάνιση, ο Μακ πρόσθεσε και ένα γκολ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 80', γράφοντας το τελικό 3-0. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Αθανασιάδης, μετά από κράτημα του Ιβενς. Τελευταία φάση του αγώνα ήταν ένα χαμένο τετ α τετ του Σκόνδρα στο 88'.


ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Τζαβέλλας (46΄ Κατσικάς), Βίτορ, Σκόνδρας, Ρατς, Τζιόλης (76΄ Μάρτενς), Κάτσε, Σαλπιγγίδης (64΄ Τζανδάρης), Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Νίκη Βόλου (Βίλιαν Φλουτ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος (23΄ Μαχλελής), Αργύρης, Ίβενς, Μέτσε, Λάουχ, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (51΄ Σταμπολζίεφ), Σκούρτης (83΄ Κορέτα).

Keywords
Τυχαία Θέματα