Διώχνουν από την Εθνική τον Τζιμπούρ

12:11 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το κλίμα στην Εθνική Αλγερίας για τον Ράφικ Τζιμπούρ μόνο ευχάριστο δεν είναι μετά τα όσα συνέβησαν στο τέλος του αγώνα με την Λιβύη για τα προκριματικά του Μουντιάλ και είχαν ως πρωταγωνιστή τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Μάλιστα υπάρχει σκέψη ο ποδοσφαιριστής να τεθεί επ'αόριστον εκτός εθνικής ομάδας με την σύμφωνη γνώμη και του ομοσπονδιακού τεχνικού Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.
Αλγερινά δημοσιεύματα μεταφέρουν

την δυσαρέσκεια της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τους υπεύθυνους να θεωρούν ασυγχώρητη την συμπεριφορά του Τζιμπούρ και να την αποδίδουν στο γεγονός πως έχει χάσει την θέση βασικού στην εθνική ομάδα από τον Ισλάμ Σλιμάνι.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Αλγερινοί, ο Τζιμπούρ ήταν θυμωμένος με το γεγονός πως δεν βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα για τον αγώνα με την Λιβύη και όταν πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, ξέσπασε πάνω σε έναν Λίβυο ποδοσφαιριστή κάνοντας του σκληρό φάουλ. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Τζιμπούρ προκαλούσε τους Λίβυους παίκτες φωνάζοντας ειρωνικά "Ζήτω ο Καντάφι" με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να τον πάρουν στο κυνήγι οι παίκτες της Εθνικής Λιβύης.

Keywords
Τυχαία Θέματα