Διέσυρε την Πόρτο η Σεβίλλη

23:58 10/4/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΠΟΡΤΟ: 4-1 (0-1)
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Πάρτι έκανε μέσα στο Σάντσεθ Πιθχουάν η Σεβίλλη, που διέσυρε με 4-1 την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά.

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 5ο μόλις λεπτό ο Μπακά έπεσε στην περιοχή της Πόρτο από μαρκάρισμα του Ντανίλο και ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι που δεν πρέπει να ήτα. Έτσι ο

Ράκιτιτς από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 14ο λεπτό ο Κόκε έβγαλε όμορφη σέντρα, αλλά ο Βιτόλο δεν μπόρεσε να βρει καλά την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ενώ στο 18' ο Φαμπιάνο απέκρουσε όμορφα το σουτ του Ρέγιες. Στο 24' και στο 25' ο Μπέτο σταμάτησε τα σουτ του Κουαρέσμα, αλλά η Σεβίλλη στο 26ο λεπτό πέτυχε το 2-0. Ο Βιτόλο κατέβασε όμορφα και μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ από αριστερά νίκησε τον Φαμπιάνο. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Πόρτο, στο 29' ο Μπακά κατέβασε την μπάλα στην περιοχή και με γυριστό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 40ο λεπτό το σουτ του Ερέρα βρήκε λίγο στον Μπακά κι έξυσε το δοκάρι του Μπέτο, ενώ λίγο άουτ πέρασε και το σουτ του Ντεφούρ στο 42'. Τρία λεπτά αργότερα ο Κουαρέσμα δοκίμασε από μακριά το πόδια του, χωρίς τύχη όμως.

Οι Ισπανοί έμειναν με 10 παίκτες στο 55ο λεπτό, λόγω αποβολής του Κόκε κι ενώ στο προηγούμενο λεπτό ο Κουαρέσμα είχε σημαδέψει το δοκάρι της Σεβίλλης με εκτέλεση φάουλ. Στο 55ο λεπτό ο Μπέτο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ερέρα, ενώ στο 61' το βολέ του Κουαρέσμα έφυγε μόλις άουτ. Στο 80ο λεπτό ο Βιτόλο έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Φαμπιάνο έκανε λάθος και ο Γκαμεϊρό σε κενή εστία έγραψε το 4-0. Στο 85' μάλιστα ο Φάτσιο έχασε μοναδική ευκαιρία για το 5-0, ενώ στο 87΄το σουτ του Ντεφούρ πέρασε μόλις άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Κουαρέσμα με τρομερό σουτ μείωσε σε 4-1.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Ναβάρο, Φάτσιο, Καρίσο, Παρέχα, Κόκε, Μπιά, Ράκιτιτς (86' Τροχόφσκι), Βιτόλο, Ρέγιες (57' Ντιόγκο), Μπακά (69' Γκαμεϊρό).

ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Ντανίλο (65' Κέλβιν), Ρέγιες, Μανγκαλά, Σάντρο, Ερέρα, Εδουάρδο (46' Κιντέρο), Ντεφούρ, Κουαρέσμα, Γκιλάς, Βαρέλα (46' Ρικάρντο).

Keywords
Τυχαία Θέματα