Και στο βάθος τελικός στο σπίτι της

23:58 10/4/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΙΟΝ: 2-1 (1-0)
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει στο σπίτι της ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο, έχει φέτος η Γιουβέντους, καθώς κέρδισε με 2-1 τη Λιόν και πέρασε στα ημιτελικά του Europa League.

Η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 3ο λεπτό ο Τέβες έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ, που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 4' η «Μεγάλη Κυρία» πήρε κεφάλι

στο σκορ. Σκόρερ ο Αντρέα Πίρλο με τι άλλο... Με τρομερή απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 13' η Λιόν ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μπονούτσι, ενώ στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά της Γιουβέντους να φωνάξει για πέναλτι σε πέσιμο του Τέβες στην περιοχή των «λιονέ». Οι Γάλλοι ανέβασαν στροφές και στο 18ο λεπτό ο Μπριάν με κεφαλιά έφερε στα ίσα το σκορ. Στο 29ο λεπτό ο Μπουφόν είπε όχι σε διαγώνιο σουτ του Γκοναλόν.

Στο 54ο λεπτό ο Ασαμόα έβγαλε όμορφη σέντρα, αλλά ο Ουμτιτί πρόλαβε την τελευταία στιγμή προ του Τέβες, ενώ στο 61' ακυρώθηκε σωστά γκολ του Αργεντινού. Στο 67' ο Μπουφόν είπε όχι σε προσπάθεια του Μβουεμπά και στην επόμενη φάση ο Μαρκίζιο με σουτ που κόντραρε κιόλας, έκανε το 2-1.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες, Κιελίνι, Μπονούτσι, Πίρλο, Ασαμόα, Βιδάλ (75' Πογκμπά), Ίσλα, Μαρκίζιο, Τέβες (78' Τζιοβίνκο), Βούτσινιτς (60' Γιορέντε).

ΛΙΟΝ: Λόπες, Μπεντιμό, Κονέ, Ουμτιτί, Φερί, Μάλμπρανκ (76' Ντάνιτς), Γκοναλόν, Μβουεμπά, Τολισό, Λακαζέτ (71' Γκομίς), Μπριάν (71' Νζιέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα