Διαψεύδει η Λίβερπουλ σενάρια πώλησης

12:19 27/7/2013 - Πηγή: AEK365

Άμεση ήταν η διάψευση από πλευράς Λίβερπουλ των σεναρίων που εμφανίζουν την Fenway Sports Group να βάζει πωλητήριο στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μετά από τρία χρόνια ιδιοκτησίας.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα SUN αναφέρει πως η Λίβερπουλ αλλάζει ιδιοκτήτη έναντι 350 εκατομμυρίων λιρών και σημειώνει πως δυο Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι και μια πετρελαϊκή εταιρεία

από την Σαουδική Αραβία έχουν δείξει επενδυτικό ενδιαφέρον.
Το δημοσίευμα εμφανίζει την νυν διοίκηση της Λίβερπουλ να είναι απογοητευμένη καθώς μέσα σε τρία χρόνια έχει ξοδέψει 187 εκατομμύρια λίρες και καμία χρονιά η Λίβερπουλ δεν έχει τερματίσει πάνω από την έκτη θέση στην Premier League.
Μάλιστα, η SUN επικαλείται πηγή η οποία τονίζει το εξής: "Μπήκαν στην ομάδα με στόχο να βγάλουν χρήματα αλλά ο σύλλογος δεν βρίσκεται στην Ευρώπη, απέτυχε στο πρωτάθλημα και έχουν ξοδέψει πάνω από 100 εκ. λίρες για μεταγραφές. Το γεγονός πως ο Λουίς Σουάρες είναι προς πώληση δεν είναι τυχαίο. Το να πουλάς ένα παίκτη-αστέρι, είναι κλασικό σημάδι ότι επιθυμείς να αποχωρήσεις".
Πάντως η νυν διοίκηση της Λίβερπουλ έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα σημειώνοντας το εξής: "Η FSG το ξεκαθαρίζει. Η Λίβερπουλ δεν πωλείται. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτή την ιστορία".

Keywords
Τυχαία Θέματα