Διάψευση για Μίλαν και Εσιέν

17:16 16/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Εσιέν φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα από την έξοδο του «Στάμφορντ Μπριτζ», έχοντας πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις εμφανίσεις κατά τη φετινή περίοδο, ενώ και η άφιξη του Νεμάνια Μάτιτς από τη Μπενφίκα θα τον εκτοπίσει ακόμα περισσότερο.
Τα σενάρια που ήθελαν τη Μίλαν να καταθέτει πρόταση για τον δανεισμό του Γκανέζου διαψεύστηκαν από τον ατζέντη του παίκτη, Φαμπιάν Πιβοτό, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πελάτης του θα φύγει από την Τσέλσι, αλλά πιθανότατα όχι με προορισμό το Μιλάνο.
«Ο Μικαέλ

θα αποχωρήσει από την Τσέλσι και ήδη έχουν γίνει επαφές με διάφορους συλλόγους, αλλά η Μίλαν δεν είναι ένας από αυτούς. Δεν έχω επικοινωνήσει με τους 'Ροσονέρι'. Θα έχω ορισμένες σημαντικές συναντήσεις εντός της εβδομάδας και μετά θα ταξιδέψω στο Λονδίνο για να βρω με τον σύλλογο και τον παίκτη την καλύτερη δυνατή λύση».
Στο μεταξύ, δημοσιεύματα από την Ιταλία και τη Γκάνα, εμπλέκουν και τη Νάπολι στην διεκδίκηση του παίκτη.
Πιο συγκεκριμένα, φήμες λένε ότι ο προπονητής των «παρτενοπέι», Ράφα Μπενίτεθ, ρώτησε την Τσέλσι για την τιμή του Τζον Όμπι Μίκελ, τον οποίο είχε παίκτη πέρσι στο σύντομο πέρασμά του από τον πάγκο των «λιονταριών».
Ωστόσο, η απάντηση από τους ιθύνοντες της Τσέλσι ήταν αρνητική, αφού δεν θέλουν να πουλήσουν το Νιγηριανό μέσο. Έτσι ο Μπενίτεθ φέρεται να στρέφεται στη λύση του Εσιέν για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή και εξελίξεις για το μέλλον του Γκανέζου αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα