Διαμαντάκος: Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλες κουβέντες

15:38 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Εργοτέλης εντυπωσιάζει με την πορεία του στην Super League καθώς είναι αήττητος μετά από 8 αγωνιστικές με τον Δημήτρη Διαμαντάκο να κρατά χαμηλούς τόνους και να σημειώνει πως στην κρητική ομάδα αποφεύγουν τις μεγάλες κουβέντες ενώ πρόσθεσε πως στόχος του Εργοτέλη είναι να φτάσει ψηλά βήμα-βήμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του Εργοτέλη, Δημήτρης Διαμαντάκος, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για τον Εργοτέλη: «Πιστεύω βήμα -βήμα θα φτάσουμε ψηλά. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλες κουβέντες.

Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην μπαίνουμε για τη νίκη. Κόντρα στον ΟΦΗ πήραμε ισοπαλία και μείναμε αήττητοι».
- Για το γκολ που πέτυχε: «Θα πω πως ήταν έμπνευση της στιγμής, είδα τον τερματοφύλακα εκτός θέσης, σούταρα και η μπάλα μπήκε μέσα».
- Για τους προσωπικούς του στόχους: «Πιστεύω να πάω καλά εδώ και μετά να γυρίσω στον Ολυμπιακό να διεκδικήσω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, σε κάθε ματς βάζει πάνω από τρία γκολ. Με μεγάλη διαφορά είναι καλύτερη».
- Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας: «Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα γίνει περισσότερο αμφίρροπό, βλέπουμε ότι οι πιο μικρές ομάδες παίρνουν βαθμούς και ότι όλοι είμαστε κοντά. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές».
- Για τις δύο αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Έχουμε να παίξουμε δύο φορές με τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη. Σκεφτόμαστε πρώτα το πρωτάθλημα και μετά Κύπελλο, το οποίο φυσικά μας ενδιαφέρει. Έχουμε το γκολ εκτός έδρας που σημαίνει ότι με ένα γκολ μπορούμε να προκριθούμε. Ωστόσο, στη θεωρία όλα είναι εύκολα, να δούμε τι θα κάνουμε στην πράξη».
- Για το πώς τον υποδέχτηκαν στον Εργοτέλη: «Στον Εργοτέλη όλα είναι εξαιρετικά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και μου έχουν συμπεριφερθεί άψογα. Αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο, είμαστε σαν μια οικογένεια. Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας το ότι είμαστε όλοι ενωμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα