Άνετα Νάπολι και Γιούβε

21:59 18/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ SERIE A' 16η αγωνιστική

ΝΑΠΟΛΙ-ΠΑΡΜΑ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Πάολο

Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος η Νάπολι νίκησε την Πάρμα και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία. Οι "παρτενοπέι" άνοιξαν το σκορ στο 19' όταν ο Σαπάτα άντεξε την πίεση τον αμυντικό, γύρισε και πέτυχε ένα παλικαρίσιο γκολ. Δέκα λεπτά μετά κέρδισαν

πέναλτι σε ανατροπή του Καγεχόν. Ο Μέρτενς το εκτέλεσε και έκανε το 2-0.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Ενρίκε, Μπρίτο, Γκουλάμ, Νταβίντ Λόπεθ, Γκαργκάνο, Καγεχόν (78'Ζορζίνιο), Χάμσικ, Μέρτενς (65'Ντε Γκουζμάν), Σαπάτα (70'Ιγκουαΐν).

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Σαντακρόσε (76'Μέντες), Παλέτα, Λουκαρέλι, Γκόμπι, Άκουα, Μάουρι, Γκαλόπα (58'Λόντι), Παλαντίνο, Κασάνο, Ντε Σέλιε (46'Ρισπόλι).

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Σεντ Ελία

Η Γιουβέντους πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη Σαρδηνία και επικράτησε με 3-1 της Κάλιαρι. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τέβες εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Κράνιο και έκανε από κοντά το 0-1. Στο 15' ο Βιδάλ με εντυπωσιακό πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα. Ο Γιορέντε στο 51' γύρισε όμορφα μέσα στην περιοχή και σφράγισε τη νίκη της Γιουβέντους κάνοντας το 0-3. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 65' με τον Ροζετίνι.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Μπενεντέτι (46'Ντονσά), Τσεπιτέλι, Ροζετίνι, Καπουάνο, Μπαλζάνο, Κόντι, Έκνταλ, Αβελάρ, Κόσου, Ιμπάρμπο (76'Κάιο).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχστάινερ, Ογκμπόνα, Κιελίνι, Εβρά, Περέιρα (80'Παντοΐν), Πίρλο, Μαρκίζιο, Βιδάλ, Γιορέντε (73'Μοράτα), Τέβες (87'Τζιοβίνκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα