Τέσσερα και λίγα ήταν (VIDEO)

21:28 18/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 4-2

ΓΗΠΕΔΟ: Skoda Ξάνθη Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να φεύγει ικανοποιημένος

από την Ξάνθη όπου ηττήθηκε με 4-2 καθώς η εικόνα του ήταν για περισσότερα γκολ. Οικτρή αμυντικά η ομάδα του Αναστασίου έχασε εύκολα από τους Ακρίτες που με το ίδιο σκορ είχαν νικήσει και τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδανικά στο ματς καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Γούτας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 16' ήρθε το δεύτερο "χτύπημα" της Ξάνθης όταν μετά από εκπληκτική φάση διαρκείας ο Βασιλακάκης με σουτ κατάφερε να νικήσει τον Στιλ και να γράψει το 2-0. Με τη σέντρα οι "πράσινοι" κατάφεραν να μειώσουν με τον Καρέλη. Στο 41' η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σολτάνι από ιδανική θέση πλάσαρε άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζέκα έκλεψε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή όμως σούταρε άουτ.

Στο 52' στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τρίτο τους γκολ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σολτάνι με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η άμυνα των "πρασίνων" αντιμετώπιζε πολύ μεγάλα προβλήματα και στο 63' ήρθε το 4-1 όταν ο Καπετάνος βγήκε απέναντι στον Στιλ και τον πλάσαρε. Δύο λεπτά μετά ο Καρέλης μείωσε σε 4-2 ενώ στο 68' ο Πέτριτς είχε καλή ευκαιρία. Στο 80' ο Καπετάνος είχε σουτ στο δοκάρι και έξι λεπτά μετά ήταν το σουτ του Σολτάνι που βρήκε "σίδερο".

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (73'Ομπόντο), Φλίσκας (38'Παπαστεριανός), Σίλβα, Γούτας, Καπετάνος (81'Ρούντι), Καρυπίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Κλωναρίδης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο (64'Χουχούμης), Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα