Δέσμευση Αδαμίδη για τον επενδυτή

15:37 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Έντονες ήταν οι πιέσεις που άσκησαν στον Σταύρο Αδαμίδη, όσοι παρέστησαν στην χθεσινή γενική συνέλευση, προκειμένου ο πρόεδρος της ΑΕΚ να αποκαλύψει το όνομα του υποψήφιου επενδυτή, την πρόταση του οποίου έφερε ο Γιάννης Βλάχος. Παρότι το συγκεκριμένο θέμα θίχτηκε από πολλές πλευρές, αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Ωστόσο, ο Αδαμίδης δεσμεύτηκε πως η ταυτότητα του άγνωστου, μέχρι στιγμής, επιχειρηματία θα γίνει γνωστή, ανεξάρτητα με την έκβαση που θα

έχει η υπόθεση, προκειμένου να λυθεί ένας από τους πιο δυνατούς «γρίφους» των τελευταίων ετών, στα διοικητικά της Ένωσης. Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για την κωλυσιεργία που παρουσιάζεται στην όλη υπόθεση, τόνισε πως αυτό που του έχουν ξεκαθαρίσει οι εκπρόσωποι του επενδυτή, είναι το γεγονός πως υπάρχει σκεπτικισμός από τον εν λόγω επιχειρηματία, σχετικά με πιθανή έξοδο της χώρας από το ευρώ, κάτι που τον κάνει να εξετάζει περισσότερο τα δεδομένα.

Από κει και πέρα, πολλά ερωτηματικά υπήρξαν και στην ανακοίνωση του ταξιδίου στο Ντουμπάι, προκειμένου να συζητήσει με δύο νέες περιπτώσεις υποψήφιων επενδυτών. Όπως ισχυριζόταν ο Αδαμίδης στους στενούς συνεργάτες του, δεν πρόκειται για κάτι εντελώς νέο, αλλά κάτι που υπάρχει από καιρό και αναζωπυρώθηκε ξανά το τελευταίο διάστημα. Τουλάχιστον για τη μία από τις δύο περιπτώσεις, την οποία και χαρακτηρίζει αρκετά σοβαρή. Για αυτό άλλωστε, όπως έλεγε, κάνει αυτό το ταξίδι για το οποίο ευελπιστεί ότι μπορεί να έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Πάντως, ο πρόεδρος της ΑΕΚ παραμένει στο Ντουμπάι και σήμερα το πρωί, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, είχε επαφές με τον εν λόγω υποψήφιο επενδυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα