«Δεν υπάρχει σάλιο, όποιος θέλει φεύγει»

09:46 20/11/2013 - Πηγή: AEK365

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου αποφάσισαν χθες να αφήσουν στην άκρη την αποχή μετά τα όσα τους είπε ο τρίτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της GOAL NEWS, οι παίκτες έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν άκουσαν τον Νίκο Γκλεζάκο να τους λέει το εξής: "Δεν υπάρχει σάλιο. Όποιος θέλει σηκώνεται και φεύγει σήμερα. Σταματήστε τις προπονήσεις και ας διαλυθεί η ομάδα μια ώρα νωρίτερα".
Τα λεγόμενα του τρίτου αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος

προβλημάτισαν τους ποδοσφαιριστές και έτσι αποφάσισαν να κάνουν υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο μήπως και υπάρξει κάποια εξέλιξη στις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με υποψήφιους επενδυτές.
Το βαρύ κλίμα στις τάξεις του Πανιώνιου μετά τις τελευταίες εξελίξεις ήταν ιδιαίτερα βαρύ και ήρθε να γίνει... ασήκωτο στη χθεσινή προπόνηση με το θερμό επεισόδιο μεταξύ του Παύλου Μητρόπουλου και του Λεωνίδα Καμπάνταη. Αφορμή ένα δυνατό μαρκάρισμα του πρώτου στον έμπειρο στράικερ που άναψε τα αίματα, με τους δύο παίκτες να έρχονται στα χέρια και να πέφτουν μπουνιές (ο Καμπάνταης έριξε την πρώτη και στη συνέχεια οι δύο τους επιδόθηκαν σε... πυγμαχικό αγώνα). Αμέσως, πάντως, οι συμπαίκτες τους έπεσαν πάνω τους για να τους χωρίσουν, με τη «φωτιά» μετά από λίγα λεπτά να σβήνει και την προπόνηση να συνεχίζεται κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα