Το μεγάλο «ναι» που ανοίγει το δρόμο

09:01 20/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ κυριαρχεί στο σημερινό αθλητικό Τύπο αλλά και το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ τρέχει. Ας τα δούμε αναλυτικά.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Τώρα το μεγάλο ναι" έχει κεντρικό τίτλο η Ώρα που γράφει για το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο που θα ψηφίσει την προμελέτη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: "Σήμερα το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα για την έγκριση των μελετών της ΑΕΚ για την Αγια Σοφιά

και τα παράπλευρα έργα. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κάλεσμα και της Original για την παρουσία των ΑΕΚτζήδων στην κρίσιμη συνεδρίαση".

SPORTDAY

Για ιστορικό δημοτικό συμβούλιο μιλάει η εφημερίδα και τονίζει πως αναμένεται να εγκριθεί η έναρξη της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς». Όπως τονίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες τους έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο και όλα δείχνουν ότι δεν θα δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα καθώς όλοι συμφωνούν πως το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της περιοχής και θα σημειωθεί σημαντική ανάπτυξη.

GOAL NEWS

Το "ναι" του Δήμου περιμένει η ΑΕΚ το οποίο θα ανοίξει διάπλατα το δρόμο για την κατασκευή του νέου γηπέδου, τονίζει η εφημερίδα. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει την προμελέτη και πρόθεση είναι να υπάρξει ομόφωνη απόφαση η οποία θα δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσουν τα επόμενα βήματα και να "τρέξουν" οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

LIVE SPORT

Το θέμα του δημοτικού συμβουλίου είναι που απασχολεί και το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ της εφημερίδας. Όπως αναφέρει η ΑΕΚ περιμένει μια ομόφωνη απόφαση που θα της επιτρέψει να προχωρήσει με γοργά βήματα στις επόμενες διαδικασίες για την υλοποίηση του ονείρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα