«Δεν υπάρχει κανέναν θέμα με Δέλλα»

19:08 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με δήλωση του ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Σάββας Κάκος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ θέμα Τραϊανού Δέλλα για τον κυπριακό σύλλογο διαψεύδοντας έτσι δημοσιεύματα που μιλούσαν για επαφές τον δύο πλευρών..

Η δήλωση του Κάκου:

«Αναφορικά με κάποια δημοσιεύματα αλλά και μια έντονη ψιθυρολογία που αναπτύσσετε γύρω από διάφορα θέματα που αφορούν στο Σωματείο μας, θα ήθελα να πω ότι:

α) Ουδέποτε υπήρξε ούτε και πρόκειται να υπάρξει θέμα Τραϊανού Δέλλα για την Ανόρθωση. Ο Τραϊανός Δέλλας είναι προσωπικός μου φίλος και κουμπάρος

μου και με λυπεί το γεγονός ότι όποτε θεαθούμε μαζί, κάποιοι αναπτύσσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας που σκοπό έχουν να βλάψουν την Ανόρθωση.

β) Με τον προπονητή μας Πάμπο Χριστοδούλου θα έχουμε και νέα συνάντηση και εντός της εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί το θέμα.

γ) Θέλω να αναφερθώ και στο θέμα δημοσιευμάτων που έχουν να κάνουν με μια παρέλαση ονομάτων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το αν παραιτήθηκαν, αν μένουν ή αν φεύγουν. Είναι γεγονός ότι μερικά μέλη έχουν παραιτηθεί και δεν θα συνεχίσουν. Τα πλείστα όμως μέλη του νυν Δ.Σ. έχουν θέσει τον εαυτό τους στη διάθεση της Ανόρθωσης και εμένα προσωπικά, για να συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ. ή σε οποιαδήποτε άλλη θέση, για να συνεχίσουν την προσφορά τους προς το Σωματείο μας.

δ) Θέλω να τονίσω σε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης οτι σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και λειτουργώ βάση αυτών. Ήδη ετοιμάζω ένα πλάνο ευέλικτου τρόπου λειτουργίας του Σωματείου και επεξεργάζομαι τρόπους ραγδαίας μείωσης του προϋπολογισμού για να μπορεί να είναι βιώσιμο το Σωματείο μας.

ε) Καλώ τον κόσμο της Ανόρθωσης να μην παρασύρετε από δημοσιεύματα και ψιθυρολογίες καθώς κάποια μπορεί να είναι και εκ του πονηρού και θα τύχει πλήρης ενημέρωσης επίσημα στη Γενική Συνέλευση της 31ης Μαΐου. Μέχρι τότε όμως, μέσω επίσημων ανακοινώσεων θα κοινοποιήσουμε στον κόσμο και ενέργειες που θα γίνουν για να έρθουν κοντά στο Σωματείο και όλοι μαζί να δουλέψουμε με κοινό στόχο τη σωτηρία του και την εμπέδωση στέρεων βάσεων για να μεγαλουργήσει η Ανόρθωση το συντομότερο δυνατόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα