Ανατολιωτάκης: Μόνο ο Μελισσανίδης μπορεί να φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή

19:02 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στην «ΩΡΑ των σπορ» μίλησε ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής που αναμένεται να βρίσκεται στο ενωτικό ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου-Αλεξίου που στηρίζει ο Μελισσανίδης. Όπως είπε μόνο ο Τίγρης μπορεί να εγγυηθεί την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή και ο ίδιος θα είναι στο πλευρό του και θα τον στηρίξει.

«Είναι ένα όνειρο που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Δεν υπάρχει πιο ευτυχής εξέλιξη από την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ.

Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να φέρει την ομάδα ξανά στην κορυφή. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε την υποχρέωση όλοι να είμαστε στο πλευρό του και να του δείξουμε πως τον στηρίζουμε. Εγώ θα είμαι στο ψηφοδέλτιο, γιατί δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την προσφορά μου. Γίνεται μια πανστρατιά για την ΑΕΚ και μόνο έτσι ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά». Όσον αφορά την Ερασιτεχνική και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σπουδαίο αυτό που γίνεται. Θα μπουν άνθρωποι ικανοί, γιατί μην ξεχνάμε πως και οι υποχρεώσεις στην Ερασιτεχνική είναι πολλές. Αυτή την στιγμή το σωματείο θα πρέπει να βγάλει φορολογική ενημερότητα, από την στιγμή που η ποδοσφαιρική ομάδα ανήκει σε αυτήν. Τα χρέη είναι πολλά αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα βρεθεί μια λύση. Πρέπει να πω πάντως πως δεν τα διαχειρίστηκαν σωστά κάποια πράγματα στη νυν διοίκηση».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και το ραντεβού που θα κάνει με τον επιστήθιο φίλο του Τίγρη, Βαγγέλη Ασλανίδη, που επίσης θα μετέχει στο ψηφοδέλτιο.

«Ακόμα δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το ψηφοδέλτιο αλλά και τι πλάνο υπάρχει για την Ερασιτεχνική. Θα συζητηθούν όλα αυτά και στο αυριανό συμβούλιο αλλά και στην συνάντηση που θα έχω μετά με τον κ. Ασλανίδη. Εγώ μίλησα και πριν δυο εβδομάδες με τον Μελισσανίδη και του εξέφρασα την στήριξη μου», είπε. Όσο για τον κ. Κοτσάτο ο κ. Ανατολιωτάκης σχολίασε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο και είχα κάποιες επιφυλάξεις. Θεωρώ όμως ότι γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια και αυτή την στιγμή όλοι μαζί θα πρέπει να βοηθήσουμε. Αυτή η νέα αρχή να απαλύνει λίγο αυτόν τον πόνο που περάσαμε. Κακά τα ψέματα κανείς δεν περίμενε πως θα έφτανε η ΑΕΚ σε αυτό το σημείο. Ήταν απρόσμενη η εξέλιξη παρά το γεγονός πως από την αρχή της χρονιάς φαινόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Εγώ φέτος δεν ψήφισα τους ισολογισμούς της ΠΑΕ. Τουλάχιστον όπως λένε μετά την μπόρα βγαίνει ο ήλιος».

Keywords
Τυχαία Θέματα