«Δεν το πίστευα για Παναθηναϊκό»

21:31 18/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και «μουδιασμένος» που αφήνει τη Μπάρνσλεϊ μετά από έξι χρόνια, εμφανίστηκε ο Λουκ Στιλ. Ο Στιλ μίλησε αρχικά για το ντεμπούτο του με τη Μπάρνσλεϊ, το 2008, όταν είχε κερδίσει τη Λίβερπουλ με 1-0 στο Άνφιλντ. «Έχω μιλήσει πολλές φορές γι' αυτό, αλλά κοιτώντας πίσω στα χρόνια δεν θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερο ξεκίνημα με την ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ και ακόμα παραμένει μια από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου. Να επαναληφθεί αυτή η μέρα είναι πάρα πάρα πολύ

δύσκολο, ότι κι αν συμβεί στο μέλλον».

Για τον Παναθηναϊκό είπε: «Ο Νίκος Νταμπίζας, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας με είχε δει αρκετά φορές και ήταν κάτι που δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες της Αγγλίας, όμως δεν ένιωθα καλά να υπογράψω σε μια από αυτές. Ο Νταμπίζας με ήθελε στην ομάδα και έτσι θέλησα να το κάνω. Ο τρόπος που με προσέγγισαν και το ότι με γνώριζαν τόσο καλά, ήταν κάτι που με εντυπωσίασε και αποφάσισα να δεχθώ. Πήγα στην Ελλάδα και μέσα σε 48 ώρες συμφωνήσαμε. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, αλλά το να φύγω από τη Μπάρνσλεϊ ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που είχα να πάρω».

Ο Στιλ θέλησε να αποχαιρετίσει και τους φίλους της αγγλικής ομάδας: «Θέλω να ξέρουν ότι ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας μου. «Ερωτεύτηκα» αυτή την ομάδα και υπήρχαν στιγμές που θεωρούσα πως θα μείνω για πάντα εκεί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που με στήριξαν από την αρχή. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές ήταν θετικοί και πάντα στο πλευρό μας. Θα ήθελα να τους συναντήσω έναν προς έναν και να τους δώσω από ένα ζευγάρι γάντια και τη φανέλα μου, κάτι που δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω. Ήταν πηγή έμπνευσης οι οπαδοί για μένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα