Δεν «ψήνεται» με Μήτρογλου η Ίντερ

08:54 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η Ίντερ να συγκαταλέγεται στους «μνηστήρες» του Κώστα Μήτρογλου, οι τελευταίες αναφορές των Ιταλών όμως τονίζουν πως ο φορ του Ολυμπιακού δεν πείθει τον Ματσάρι.
Η ομάδα του Μιλάνου είναι μία από αυτές που έχει «παίξει» αρκετά δυνατά το τελευταίο διάστημα για τον «πιστολέρο», ανάμεσα σε αρκετούς ακόμα κορυφαίους συλλόγους. Οι προτεραιότητες των «νερατζούρι» για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης ωστόσο είναι

άλλες σύμφωνα με το «calciomercato», όπου αναφέρεται πως τόσο ο 25χρονος φορ των πρωταθλητών Ελλάδας, όσο κι ο Ρόντον της Ρούμπιν Καζάν, δεν πείθουν τον τεχνικό της Ίντερ, Βάλτερ Ματσάρι.
Στον αντίποδα εκείνοι που βρίσκονται σε... περίοπτη θέση στα πλάνα των Μιλανέζων, είναι οι Λαβέτσι, Οσβάλντο και Γιόβετιτς περιπτώσεις όμως που είναι σαφώς πιο δύσκολες. Σχετικά με τον τελευταίο πάντως, τονίζεται ότι «κλειδί» στην υπόθεση του μπορεί να αποτελέσει ο Χαντάνοβιτς, αφού η Σίτι ψάχνει για νέο τερματοφύλακα ώστε να αντικαταστήσεις τον Χαρτ κι ο Σλοβένος πορτιέρο αρέσει στον Πελεγκρίνι. Έτσι θα μπορούσαν οι «πολίτες» να δώσουν τον Γιόβετιτς με τη μορφή δανεισμού κι οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα