«Δεν πήγα λόγω... Χέιζελ»

13:24 11/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είχε πρόταση και από την Λίβερπουλ για να συνεχίσει την καριέρα του, πρόταση που απέρριψε με τον έμπειρο επιθετικό να εξηγεί πως ο λόγος ήταν τα όσα τραγικά είχαν συμβεί στο "Χέιζελ" ανάμεσα στους οπαδούς της αγγλικής ομάδας και της Λίβερπουλ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.
Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο επιθετικός της Sydney F.C. τόνισε: "Ήμουν σε προχωρημένες επαφές με

την Sydney και στην συνέχεια άρχισα να σκέφτομαι τι έγινε στο Χέιζελ. Γιουβέντους και Λίβερπουλ έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους αλλά για πολλούς αυτή η τραγωδία έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη τους".
Για την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς της Γιουβέντους στο τελευταίο παιχνίδι που φόρεσε την φανέλα της ομάδας, ο Ντελ Πιέρο δήλωσε: "Οι οπαδοί ξεπέρασαν τους εαυτούς τους εκείνο το απόγευμα. Ακόμα και οι συμπαίκτες μου μού μιλούσαν γι' αυτό όταν το είδαν στην τηλεόραση. Ο Μπουφόν μου είπε πως με ζήλεψε. Το ήξερα πως με αγαπούν, αλλά όχι τόσο. Έκατσα στον πάγκο όταν έγινα αλλαγή και οι οπαδοί με έσυραν στον αγωνιστικό χώρο. Έκανα δύο γύρους στο γήπεδο και μου πετούσαν εκατοντάδες κασκόλ. Που και που σταματούσα. Έβλεπα τον κόσμο να κλαίει. Ήταν απίστευτο επειδή ήταν τόσο αυθόρμητο".

Keywords
Τυχαία Θέματα