Δεν πειράζει ρε μάγκες...

23:22 15/7/2012 - Πηγή: AEK365

EURO U-19 2012 TΕΛΙΚΟΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ: 1-0
Γήπεδο: Λιλεκούλα
Η Εθνική μας ομάδα Νέων έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Ε και; Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα μπορεί να ηττήθηκαν με 1-0 από την Ισπανία, αλλά κοίταξαν στα μάτια μια παγκόσμια δύναμη και με λίγη τύχη θα μπορούσαν να είχαν σηκώσει την κούπα. Καταπληκτικοί όλοι οι διεθνής μας, πλήρωσαν την κόπωση, αλλά έχουν όλο το μέλλον

μπροστά τους να αποδείξουν πως στην Ελλάδα υπάρχει πολύ ταλέντο
Οι Ισπανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό.
Από δεξιά ο Ροντρίγκες έκανε το γύρισμα αλλά ο Διούδης έδιωξε σωτήρια και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Μαυρίας.
Οι Ίβηρες συνέχιζαν να είναι καλύτεροι και δημιούργησαν κι άλλο κίνδυνο για την εστία του Διούδη στο 5'.
Μετά από κόρνερ, ο Αλκαθέρ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Σταφυλίδης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή σχεδόν
Στη συνέχεια η Εθνική μας ισορρόπησε το ματς και είχε καλή κυκλοφορία, ενώ οι Ισπανοί είχαν ακόμη ένα καλό σουτ στο 18' με τον Ροντρίγκες, το οποίο έδιωξε όμορφα σε κόρνερ ο Διούδης.
Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και η επόμενη καλή φάση δημιουργήθηκε στο 29' και πάλι για την Ισπανία.
Ο Τόρες έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να περνά άουτ, ενώ στο 31', οι Ισπανοί είχαν ακόμη μια μεγάλη φάση.
Ο Ροντρίγκες γύρισε από δεξιά στον Ντεουλοφέου, ο οποίος έκανε κάτι σαν κοντρόλ μέσα από τη μικρή περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ.
Η απάντηση της Εθνικής μας ήρθε δύο λεπτά αργότερα. Ο Γιαννιώτας έκανε μεγάλη ενέργεια και σέντρα από αριστερά, ο Κατίδης έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Στο 35' ο Μαρινάκης έδιωξε σωτήρια το γύρισμα του Ροντρίγκες μέσα στην περιοχή, ενώ στο 40' το σουτ του Τόρες έφυγε μόλις άουτ. Τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ένα σουτ του Ροντρίγκες στο 44', με τον Διούδη να διώχνει σε κόρνερ.
Οι Ίβηρες μπήκαν κα στην επανάληψη δυνατά και είχαν δοκάρι στ 56ο λεπτό σε πολύ δυνατό σουτ του Καμπάνια, έξω από την περιοχή, ενώ στο 61' ο Διούδης έκανε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ των Ροντρίγκες και Γριμαλδό.
Το φάουλ του Σούσο δύο λεπτά αργότερα, πέρασε λίγο άουτ, ενώ γενικότερα η άμυνα της Ελλάδας με τον Μπουγαΐδη σε μεγάλη βραδιά, κρατούσε καλά. Ο άσος της ΑΕΚ ήταν ίσως κορυφαίος της ομάδας, καθώς έκοβε κάθε μπαλιά τον Ισπανών που γινόταν απειλητική.
Από εκεί και πέρα η Ελλάδα έδειχνε να αντέχει, αλλά στο 81' μια στιγμιαία αδράνεια ήταν ικανή να μας κοστίσει το 1-0.
Ο Ντελοφέου έκανε όμορφη κίνηση από δεξιά στα αριστερά, βρήκε με κάθετη πάσα τον Ροντρίγκες, που με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Διούδη.
Από εκεί και πέρα οι διεθνής μας δεν είχαν τις δυνάμεις να κυνηγήσουν το ματς και το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος.
ΙΣΠΑΝΙΑ: Αριθαμπαλάγα, Γριμαλδό, Ραμάλιο, Οσέδε, Καμπάνια, Σούσο (71' Σουάρες), Αλκαθέρ, Ροντρίγκες (90' Μπερνάτ), Ζόνι, Τόρες, Ντεουλοφέου (84' Χουάνμι).
ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας,
Keywords
Τυχαία Θέματα