Ένας Ολυμπιακός λιγότερος! Ας είναι η αρχή...

Ο Βασίλης Αλεξούδης φανερώθηκε από μόνος του. Η νέα διοίκηση καλείται να εντοπίσει όλους τους... Αλεξούδηδες του Παναθηναϊκού και να τους αποβάλει!
Μία πολύ ευχάριστη είδηση προσέφερε στον κόσμο του Τριφυλλιού ο Βασίλης Αλεξούδης, έστω και άθελά του, με την ανακοίνωση που εξέδωσε. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά ότι ένας λιγότερος υποστηρικτής του Ολυμπιακού
και του Βαγγέλη Μαρινάκη θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό.

Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, αύριο (Δευτέρα 16/7) ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα αποτελεί (μαύρο) παρελθόν από τον σύλλογο. Από το πρώτο κιόλας λεπτό της νέας εποχής πρέπει να μπει βαθιά το μαχαίρι και να ξεριζωθεί κάθε τι μη Παναθηναϊκό λυμαίνει την ΠΑΕ σε διάφορα πόστα. Από το πιο χαμηλόβαθμο στέλεχος, μέχρι το ΔΣ αλλά και ποδοσφαιριστές. Όρεξη να υπάρχει και θα χρειαστεί πολύ δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Είτε μιλάμε για στελέχη φιλάθλους του Ολυμπιακού, είτε για υπέρμαχους του... Τζίγγερ και όχι του Παναθηναϊκού.

Σε αυτό το κλίμα, την αποχώρηση για «προσωπικούς λόγους» του Βασίλη Αλεξούδη μόνο ως θετική εξέλιξη την εκλαμβάνουμε.

Γίνεται αντιληπτό πως αν απλώς μετακόμιζε στον Πειραιά ο προπονητής τερματοφυλάκων λίγοι θα το σχολίαζαν αρνητικά και η απόφασή του θα ξεχνιόταν γρήγορα. Με την ανακοίνωση όμως που εξέδωσε απέδειξε πως ο Παναθηναϊκός έκρυβε ένα φίδι στις τάξεις του. Γιατί όταν ο τεχνικός που προπονούσε τους πορτιέρο των «πρασίνων» ευχαριστεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον χαρακτηρίζει ηγέτη, τότε γίνεται αντιληπτό πως τα αισθήματά του έρχονταν σε αντιδιαστολή με τους στόχους της πρώην ομάδας του.

Χρέος της νέας διοίκησης του Παναθηναϊκού, όποια και αν είναι αυτή, είναι να ανακαλύψει τους διάφορους Αλεξούδηδες που κυκλοφορούν καθημερινά στην Παιανία ή στα διοικητικά συμβούλια και να τους αποβάλει από τις τάξεις της ομάδας μια και καλή. Πολλούς δεν θα δυσκολευτεί να τους εντοπίσει. Αρκεί μία κλήση στο κινητό τους για να χτυπίσει ο ύμνος άλλων ομάδων...
Keywords
Τυχαία Θέματα