Βάζει λεφτά ο Αλαφούζος στον ΠΑΟ

11:16 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "GOAL NEWS" αναφέρει πως ο επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται έτοιμος να βάλει ένα εκατομμύριο ευρώ στην προσεχή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Παναθηναϊκού.
Ο Αλαφούζος, σύμφωνα με την εφημερίδα, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Βγενόπουλο και τον Πολέμη ενώ προσπαθεί να προσεγγίσει και άλλους επιχειρηματίες προκειμένου να βοηθήσουν

οικονομικά τον Παναθηναϊκό. Σημειώνεται πως ο Αλαφούζος ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Π.Ε.Κ. αλλά τότε δεν είχε συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Βαρδινογιάννης βλέπει θετικά πιθανή εμπλοκή του Αλαφούζου αλλά και οποιαδήποτε άλλη κίνηση που θα βοηθούσε τον ίδιο να απεμπλακεί οριστικά από την ΠΑΕ.
Ο Αλαφούζος φέρεται να έχει στο μυαλό του ένα πρώτο πλάνο με βάση το οποίο θα πρέπει να κινηθεί ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το οποίο θα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός μικρομετόχων που θα βάζει κάθε χρόνο ένα ποσό στα ταμεία της ομάδας, ποσό το οποίο θα προσαρμόζεται στις οικονομικές συνθήκες της εποχής. Αυτό το ποσό θα το διαχειρίζεται, σύμφωνα με το πλάνο Αλαφούζου μια κεντρική διοικητική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα