«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

00:38 2/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ, τόνισε πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν ικανοποιητική. «Δεν θεωρώ πως είναι μέτρια η Μπάμπεργκ. Έχει παλέψει σε όλα της τα παιχνίδια. Είναι μία δουλεμένη ομάδα. Δεν συγχωρεί το λάθος. Εμείς είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά γενικά είχαμε αρκετά κενά, ιδιαίτερα στην επίθεση και στο τέλος και στην άμυνα. Στο τέλος ειδικά οι special καταστάσεις δεν

λειτούργησαν. Ήταν θέμα συγκέντρωσης και κόπωσης. Δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι. Παρόλα αυτά, είναι μία νίκη στην Ευρωλίγκα και συνεχίζουμε», είπε για το παιχνίδι.

Αν η ομάδα του είχε το μυαλό της στον Ολυμπιακό, πρόσθεσε: «Αυτό θα ήταν μία καλή δικαιολογία, αλλά δεν μένουμε σε αυτά. Είχαμε πει πως θέλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Σεβόμαστε την Μπάμπεργκ. Έπρεπε να είχαμε συγκεντρωθεί σε αυτό το παιχνίδι».

Τέλος για το «αιώνιο ντέρμπι», τόνισε: «Αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαιτερότητες. Δεν έχει σημασία τι έχεις κάνει πριν. Κάποιες φορές δεν έχει σημασία και σε τι κατάσταση είσαι. Εκεί, παίζει ρόλο η ψυχή. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παίξαμε ένα παιχνίδι με την Μπάμπεργκ. Αύριο θα δούμε ξανά τα λάθη μας από το σημερινό παιχνίδι, και μετά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα