«Σηκώνουμε κεφάλι και πάμε στα ντέρμπι»

00:38 2/2/2013 - Πηγή: AEK365

Να σηκώσουν κεφάλι και να αφοσιωθούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για το οποίο θα ξεκινήσουν εντατικά στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, κάλεσε άπαντες ο Κώστας Τσαρτσαρής μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Δεν ξέρω τι να πω. Είναι πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και το ντέρμπι μας έχει επηρεάσει λιγάκι. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε και να προετοιμάσουμε και τους υπόλοιπους για τα παιχνίδια που έρχονται.

Πρέπει

να δούμε τι φταίει, τι γίνεται, να σηκώσουμε κεφάλι και να πάμε στα δύο παιχνίδια που έρχονται για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρα ο απολογισμός είναι θετικός στην Ευρωλίγκα, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερες διαφορές σε παιχνίδια που πήραμε. Το παιχνίδι με τη Ρεάλ το χάσαμε στις λεπτομέρεις. Είναι πολλά τα παιχνίδια στο Top 16 και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα».

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό ο Τσαρτσαρής τόνισε: «Εχουμε πει κατά καιρούς πολλά, από αύριο θα αρχίσουμε να συζητάμε πιο εντατικά και να προετοιμαστούμε αποκλειστικά για τα παιχνίδια αυτά και το πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό»...

Keywords
Τυχαία Θέματα