Δεν έχει τέλος το... δούλεμα στη Λίβερπουλ

10:44 6/5/2014 - Πηγή: AEK365

Την Δευτέρα το βράδυ, η Λίβερπουλ έκανε δώρο το πρωτάθλημα στην Premier League στην Μάντσεστερ Σίτι μετά το 3-3 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ είχε προηγηθεί με 3-0, και οι οπαδοί των αντίπαλων ομάδων δεν έχασαν την ευκαιρία για καζούρα μέσα από τα social media.
Το μενού έχει από όλα: από φωτογραφία με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να είναι... ταύλα μέχρι τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης που άνοιξαν οι οπαδοί της Μάντσεστερ

Γιουνάιτεντ με το τηλέφωνο να είναι το 0800 3-0 3-1 3-2 3-3.
Επίσης υπάρχει φωτογραφία με τις διαφορές του Φρανκ Λάμπαρντ και του Στίβεν Τζέραρντ. Ο μεν αρχηγός της Τσέλσι φιλάει κούπες ο δε αρχηγός της Λίβερπουλ φιλάει κάμερες.
Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γιάγια Τουρέ, το διασκέδασε, και δικαιολογημένα, γράφοντας στο twitter πως στο τέλος της σεζόν ο Ντέιβιντ Μόγες θα έχει περισσότερα τρόπαια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από όσα θα έχει ο Μπρένταν Ρότζερς με την Λίβερπουλ.
Στο ίδιο κλίμα ενθουσιασμού, ο συμπαίκτης του Γιάγια Τουρέ, Σαμίρ Νασρί έγραψε: "Τι παιχνίδι, τι πρωτάθλημα, αγαπώ την Κρίσταλ Πάλας τόσο πολύ! Τώρα είναι η σειρά μας να κάνουμε τη δουλειά μας".
Ο... ουδέτερος Γκάρι Νέβιλ έγραψε: "Οι οπαδοί της Λίβερπουλ ξέρουν πως αυτή ήταν η μοναδική τους ευκαιρία. Την νέα σεζόν οι Τσέλσι, Σίτι, Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ θα είναι πολύ δυνατές για αυτούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα